DR.OZ premiat cu un Emmy

De Diana Zagrean, pe

Cunoscutul şi carismaticul Dr. OZ a fost din nou laureat Daytime Emmy Awards, pentru al doilea an consecutiv. A primit premiu pentru cel mai bun talk-show informativ al anului.
„The Dr. Oz Show este despre cum îi învăţăm pe oameni să ajungă la pragul maxim de sănătate şi fericire pentru a duce o viaţă cât mai bună”. „De asemenea facilităm discuţiile pe teme legate de sănătate şi aducem informaţii noi publicului, precum şi tips-uri pentru prevenirea îmbolnăvirii în timp ce şi prezentăm poveştile reale ale unor oameni obişnuiţi” – a declarat producătorul executive al emisiunii, Mindy Borman
„Sunt foarte mândru de rezultatele echipei noastre şi de faptul că ne sunt recunoscute eforturile de zi cu zi. Pentru mulţi oameni oferim speranţa că pot reuşi, că pot merge mai departe. Credinţa în viitor face ca oameni de pretutindeni să treacă peste obstacole şi să se bucure de o viaţă sănătoasă” – a declarat Dr. OZ, celebrul medic ce poate fi urmărit la Euforia TV, de luni până vineri la ora 22:00.
„Dr. Oz Show” produs de Harpo Production a debutat pe 14 septembrie 2009. Dr. Mehmet Oz este un chirurg cardiolog foarte cunoscut şi apreciat de publicul american. Oz vorbeşte fluent atât engleză cât şi limba turcă, având ambele cetăţenii. Este autorul câtorva cărţi: „Healing from the Heart ” scrisă împreună cu Dr.Roizen; „YOU: The Owner’s Manual: An Insider’s Guide to the Body That Will Make You Healthier and Younger” apărută în mai 2005. Cea mai recentă carte: „YOU: Being Beautiful”, scrisă de asemenea împreuna cu Dr. Roizen.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter