Denis Ștefan, sărut fără perdea în public

De Unica.ro, pe
Îndrăgitul actor Denis Ștefan este la fel de îndrăgostit ca în prima zi, cel puțin așa ne-a lăsat să înțelegem aseară, în cadrul galei Unica, când s-a prezentat pe covorul roșu la brațul soției sale, Cristina Zegan, fostă bebelușă la Cronica Cârcotașilor.

Pentru ca s-au îndrăgostit din prima zi în care s-au cunoscut, Denis și Cristina au trecut prin multe obstacole pentru a fi împreună, la momentul respectiv actorul fiind căsătorit cu Iuliana, femeia cu care avea o relație de aproximativ 13 ani. Dar, trecutul e trecut și cei doi se iubesc la fel ca în prima zi, iar ca drept dovadă aseară nu și-au putut stăpâni un sărut pasional chiar dacă se aflau în fața camerelor de filmat și a aparatelor de fotografiat. Apreciem dezinvoltura celor doi, dar și faptul că formează un cuplu echilibrat din toate punctele de vedere.

Denis Stefan si bebelusa cristina 2

La 41 de ani, Denis Ștefan, cel care i-a dat viață personajului Codruț în celebra telenovelă Inimă de țigan, se poate lăuda cu același fizic de invidiat cu care făcea furori, în urmă cu un deceniu, pe micile ecrane.

Denis Ștefan și Cristina Zegan au împreună o fetiță în vârstă de 4 ani, pe nume Delia.

Citește și – Vedete pe scena galei Unica 2017

Citește și – Octavia Geamănu, prima apariție în public după multe luni de zile. Cum arată prezentatoarea TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter