Cei mai sadici criminali în serie din toate timpurile

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Sâmbătă, 27 iulie 2019, 12:34
Cazul Caracal readuce în atenția publicului cei mai înfiorători criminali în serie din toate timpurile. 

Puțini sunt însă cei care știu cine au fost acești criminali sau cum au acționat. Află chiar acum!

Zodiac Killer

Un personaj demn de filmele de groază, care a inspirat mai târziu şi producătorii de film, Zodiac Killer rămâne în istoria americană unul dintre cei mai teribili criminali în serie.

Între anii 1960 şi 1970, crimele sângeroase descoperite cutremurau întreaga comunitate din nordul Californiei, victimele acestuia fiind atât femei, cât şi copii şi bărbaţi.
Doar cinci dintre cele 37 de crime atribuite lui au fost confirmate ca fiind operate de Zodiac, după cum se autointitulase într-o scrisoare adresată unui ziar local, alături de câteva criptograme trimise, cu referiri despre trei crime.

După mai bine de 40 de ani, identitatea acestuia lui este încă necunoscută, iar cazul rămâne deschis până astăzi.

Vera Renczi

Supranumită „Văduva Neagră”, veşnic îmbrăcată în negru, Vera Renczi figureară în istoria sângeroasă a anchetelor criminaliste române, ale cărei crime nu au fost nici astăzi elucidate complet. Cunoscută şi ca o femeie de moravuri uşoare, Vera Renczi s-a putut lăuda cu numeroase cuceriri şi tot atâtea crime.

La insistentele soţiei unuia dintre amanţi, autoritatile locale descind la reşedinţa acesteia din oraşul Berkerekul, Iugoslavia, descoperind în subsolul conacului nu mai puţin de 35 de sicrie de zinc. Aici se aflau toţi cei care trecuseră prin patul Verei, cei doi soţi pe care i-a avut, precum şi fiul său Lorenzo, în vârstă de 10 ani, toţi omorâţi prin otrăvire.

Condamnată iniţial la moarte, Vera a beneficiat de clemenţa legii care nu permitea execuţia femeilor, fiind transferată într-o închisoare de maximă securitate, pe viaţă. Aceasta a murit la scurt timp în urma unei hemoragii cerebrale.

Mullin Herbert

Imaginea ucigaşului psihopat, Herb Miller este diagnosticat cu schizofrenie după moartea prietenului său cel mai bun, iar efectele gravei afecţiuni nu vor întârzia să apară.

Acţionând sub îndemnul viziunilor şi vocilor pe care le auzea, acesta realizează prima crimă pe 13 octombrie 1972, când omoară în bătaie un bătrân.

După 11 zile, acesta prinde gustul sângelui şi omoară în mod bestial o studentă, despicându-i trupul şi scoţându-i organele.

În prezent, Herb Miller este înschis pe viaţă la închisoarea San Quentin, California, acuzat în zece cazuri de omucidere si găsit vinovat în alte opt.

Jack Spintecătorul

Devenit faimos în thrillerele de groază, Jack Spintecătorul este cel mai odios personaj real care a trăit în Londra anilor 1880. Brutalitatea crimelor sale a înspăimântat întreaga Anglie. Toate victimele erau practic eviscerate, iar modul chirurgical de operare i-a făcut pe oficiali să presupună că ucigaşul avea cunoştinţe de chirurgie.

Victimele, în mare marte prostituate, erau mai întâi strangulate şi apoi decapitate, după care li se scoteau organele interne.

Crimele sale abominabile nu au fost niciodată atribuite unui individ real, căci identitatea legendarului Jack Spintecătorul rămâne un mister şi astăzi.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter