Horoscop 17 mai 2023. Taurii se vor simți centrul Universului, Vărsătorii își pot schimba viața

De Oana Dinu, pe

Horoscop 17 mai 2023. Previziunile astrologice le aduc vești bune zodiilor. Nativii vor avea noroc la bani și în dragoste, pentru și șanse de a avansa profesional.

Se anunță o zi excelentă pentru zodii, cu multe surprize frumoase. Contextul astrologic le poate aduce inspirație divină, curaj, energie, noroc, claritate, prosperitate. Nativii vor avea chiar și șansa de a schimba direcția în viață.

Iată ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodie, potrivit astrology.com.

Horoscop 17 mai 2023. Zodia Berbec

Roata norocului se învârte în favoarea ta și ai toate șansele să îți suplimentezi veniturile în această perioasă. Nu ar trebui să te temi să faci pași îndrăzneți. Fii atent la oportunitățile care pot apărea. Aceste vibrații te vor încuraja, de asemenea, să investești în viitorul tău. Spre seară, Luna, Mercur și Saturn te invită să îți iei timp pentru a-ți limpezi mintea și pentru a stabili un plan de acțiune în funcție de dorințele și nevoile tale.

Horoscop zilnic 17 mai. Zodia Taur

Cu energia de care te bucuri astăzi poți simți că ești centrul Universului, deoarece Luna și Jupiter se alătură în semnul tău zodiacal. Această uniune va avea un impact semnificativ asupra ta, oferindu-ți o energie strălucitoare. Azi norocul ți-l faci singur. Gândește-te cu atenție la ceea ce îți dorești cu adevărat înainte de a merge mai departe pentru că va fi greu să te întorci din drum. Contextul astrologic favorizează socializarea și te va ajuta să îți găsești puterea prin intermediul interacțiunilor cu cei din jur.

Horoscop zilnic 17 mai. Zodia Gemeni

Astăzi s-ar putea să te simți liniștit la nivel emoțional și mental. Chiar dacă viața ta poate nu este la fel de ordonată pe cât ai dori, astrele îți vor aminti că Universul te susține în cele din urmă. De asemenea, te încurajează să cauți noi oportunități acolo unde de obicei nu te-ai uita. Este o perioadă în care poți închide unele capitole de viață și poți începe altele noi. Contextul astrologic îți cere să îți explorezi gândurile și emoțiile, dar într-un mod în care te face să te simți în siguranță. Poți afla lucruri noi despre tine.

Horoscop zilnic 17 mai. Zodia Rac

Sectorul comunicării va fi foarte bine aspectat astăzi. Fiecare întâlnire care se desfășoară într-un cadru prietenos va avea un efect benefic asupra ta și te va umple de energie. Asigură-te că te înconjori de oameni pozitivi, cu care îți face plăcere să vorbești. Contextul astrologic favorizează și extinderea cercului social. Este un moment bun pentru a te apropia de cineva față de care manifești un interes romantic sau de o persoană cu care îți dorești să devii prieten. O serie de aspecte benefice te vor stimula să îți explorezi latura spirituală.

Horoscop 17 mai 2023. Zodia Leu

Dacă ai avut o noapte agitată, cu vise ciudate, ar fi bine să îți dai timp să te dezmeticești înainte de a începe activitățile zilnice. Pentru a te ancora în prezent, astrele te încurajează să te conectezi cu natura, cu oamenii și cu lucrurile frumoase din jurul tău. O conversație cu cineva drag sau o plimbare scurtă în parc ți-ar putea oferi o senzație de control și calm. Pe de altă parte, contextul astrologic poate contribui la avansarea ta profesională. Este un moment perfect pentru a lua inițiativa și pentru a acționa cu mai mult curaj în direcția jobului visurilor tale.

Citește și: Patru zodii bătute de soartă. Ei sunt nativii care vor încheia luna mai în lacrimi

Horoscop zilnic 17 mai. Zodia Fecioară

Norocul este de partea ta astăzi, dragă Fecioară, și s-ar putea manifesta prin tot felul de întâmplări neașteptate. Asigură-te să ceri ajutorul Universului atunci când ai nevoie. Acest climat cosmic magic va persista și în orele serii și îți va aduce armonie în inimă și în minte. Într-un cadru atât de plăcut și pozitiv este un moment perfect pentru a te gândi la planurile tale de viitor. Atenție însă pentru că prea mult optimism te poate face să vezi lucrurile distorsionat și unele obstacole te-ar putea prinde nepregătit.

Horoscop zilnic 17 mai. Zodia Balanţa

Astăzi, ideea de a te desprinde de vechiul tău sine și de a înfrunta părțile tale traumatizate nu va mai părea atât de înfricoșătoare, datorită unei aspect favorabil între Luna în Taur și Jupiter, care aduce noroc. Aceste vibrații te pot ajuta să treci la următoarea fază a transformării personale. Este o perioadă benefică și pentru zona relațională. Astrele te vor ajuta să îți consolidezi legăturile cele mai importante pentru tine. Conversații despre asumarea unui angajament și planuri de viitor ar putea avea loc spre seară, când Luna, Mercur și Saturn se unesc pentru a trezi strategul din tine.

Horoscop zilnic 17 mai. Zodia Scorpion

Vise tale pot conține detalii importante despre obiectivele tale viitoare, așa că ar trebui să îți iei un moment după ce te trezești pentru a încerca să îți amintești. S-ar putea să îți începi ziua cu o stare de bucurie în suflet. Permite-ți să vezi partea bună în cei pe care îi întâlnești, dar încearcă să nu îți lași bunătatea să te conducă către situații în care să te simți folosit. Contextul astrologic îți mai aduce o vestă bună: ești pregătit pentru următorul pas în viața ta amoroasă. Cu toate acestea, s-ar putea să ai nevoie să te eliberezi complet de dramele din trecut pentru a putea evolua.

Horoscop 17 mai 2023. Zodia Săgetător

Veți avea multe pe listă de rezolvat astăzi, dragă Săgetător. Contextul astrologic îți va aminti că succesul poate veni și cu responsabilități mai mari. În loc să încerci să fii un supraom, care face totul, ar fi potrivit să încerci să delegi anumite sarcini către membrii familiei sau colegi. Pe de altă parte, o prezentare a unui proiect îți poate aduce rezultate excepționale și te poate pune într-o lumină foarte bună. Pe seară, odată cu alinierea dintre Lună, Mercur și Saturn, astrele îți vor cere să restabilești ordinea în casa ta, mai ales dacă ți-ai neglijat obligațiile casnice pentru că ai avut foarte mult de muncă.

Horoscop zilnic 17 mai. Zodia Capricorn

S-ar putea să simți că sursa ta de energie este infinită și că poți convinge pe oricine să creadă ceva, să gândească ca tine sau să facă un anumit lucru. Harul tău în ceea ce privește comunicarea se poate manifesta astăzi în toate formele lui. Este, totodată, momentul să te străduiești pentru interesele tale. Contextul astrologic te încurajează să dai frâu liber creativității, să încerci tehnici noi, să cauți informații, să explorezi noi strategii care să te ajute să îți atingi obiectivele. Lasă-te ghidat de pasiunea cu care ești înzestrat în mod natural atunci când îți dorești ceva.

Horoscop zilnic 17 mai. Zodia Vărsător

Astrele îți vor îmbogăți casa cu o energie magică. Este un moment perfect pentru a-ți manifesta recunoștința față de persoanele dragi, care îți oferă atât de multă dragoste și bucurie. Totodată, emoțiile pe care le simți astăzi pot fi cu adevărat revelatoare și îți pot schimba direcția în viață, de aceea ar fi bine să îți asculți intuiția. Contextul astrologic îți cere, de asemenea, să îți onorezi strămoșii și tradițiile și să îți răsfeți simțurile.

Citește și: Camelia Pătrășcanu, previziuni îngrijorătoare pentru următoarea perioadă. Zodiile afectate de cuadratura Jupiter – Pluto

Horoscop 17 mai 2023. Zodia Pești

Ziua de astăzi îți aduce inspirație divină și șansa de a avea idei cu adevărat uimitoare. Nu uita să notezi fiecare gând interesant pentru că poate fi o oportunitate excelentă de a evolua. Contextul astrologic te îndeamnă, de asemenea, să ai încredere în vocea ta interioară, pentru că poate trasa limite sănătoase, atât în ceea ce te privește, cât și în relațiile cu ceilalți.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter