Crăciun în pași de vals Vienna Classic Christmas

De PR, pe

Strauss Festival Orchestra Vienna cu participarea extraordinară a sopranei Felicia Filip și a tenorului Robert Nagy pe 20 decembrie, la Sala Palatului

Strauss Festival Orchestra Vienna prezintă, pentru al cincilea an consecutiv în România, spectacolul Vienna Classic Christmas. Ansamblul vienez, înființat în 1978 de legendarul dirijor Peter Guth, a primit în rândurile sale de-a lungul anilor pe cei mai talentați artiști, păstrându-și, astfel, supremația între orchestrele de același gen. De cinci ani, publicul din România intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă în pași de vals și de fiecare dată, spectacolele vienezilor au fost sold-out. Strauss Festival Orchestra Vienna este binecunoscută de publicul din România, mai ales că în 2008 s-a numărat printre invitații de onorare ai Festivalului Enescu.
În acest an, ne vom bucura de invitați speciali în spectacol: soprana Felicia Filip și tenorul Robert Nagy. Artiștii, ale căror voci au răsunat pe marile scene internaționale, vor completa tabloul unui Crăciun de poveste! Felicia Filip este una dintre cele mai mari voci lirice ale lumii. Presa internațională a numit-o „Diva celeste” și „Noua Regină a Traviatei”, a cucerit toate scenele importante de pe glob și din România și este unica solistă de pe mapamond care a câștigat toate Premiile Mozart. Vocea tenorului Robert Nagy a făcut senzație în toată Europa și milioane de spectatori au fost fascinați de rolurile pe care artistul le-a interpretat.
Potrivit tradiției începute în urmă cu cinci ani, Strauss Festival Orchestră Vienna va introduce publicul din România în fastuoasă epocă a Vienei Imperiale, evocată de muzică rafinată a familiei Strauss și a altor iluștri compozitori. Orchestră va fi condusă în acest an de un reprezentant de prim rang al muzicii vieneze, maestrul GA¼nter Seifert. Cei peste 40 de ani de activitate ai maestrului Seifert la Filarmonică din Viena și la Operă de Stat din Viena, numeroasele premii, distincții și activități artistice îl recomanda că un excelent dirijor și violonist, care continuă tradiția lui Johann Strauss, de a dirijă cu vioară în mână.
Asigură-te că vei trăi un Crăciun de poveste cu Strauss Festival Orchestră Vienna, Felicia Filip și Robert Nagy!

Vineri, 20 decembrie in Bucuresti, la Sala Palatului.

Biletele se gasesc la casele de bilete ale Salii Palatului, Teatrului National, in Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, Magazinul Unirea (parter), Statia de metrou Unirii 2, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Diverta, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.
In functie de categorie, biletele se pot achizitiona la pretul de: 200 de lei categoria VIP, 150 de lei categoria I, 100 de lei categoria a II-a, 50 de lei categoria a III-a.
Strauss Festival Orchestra Vienna, cu participarea tenorului Robert Nagy, va raspandi fascinatia muzicii autentice vieneze peste intreaga Romanie, in cadrul unui amplu turneu national:
Miercuri, 11 decembrie, TIMISOARA – Opera Nationala
Joi, 12 decembrie, ORADEA – Teatrul de Stat
Vineri, 13 decembrie, Cluj-Napoca – Teatrul National
Sambata, 14 decembrie, TIRGU-MURES – Palatul Culturii
Duminica, 15 decembrie, SUCEAVA – Casa de Cultura a Sindicatelor
Luni, 16 decembrie, IASI – Teatrul National
Marti, 17 decembrie, Botosani, Casa de Cultura a Sindicatelor
Miercuri, 18 decembrie, BACAU – Teatrul de Vara „Radu Beligan”
Joi, 19 decembrie, Piatra Neamt – Casa de Cultura a Sindicatelor
Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural „Arta contra drog – 2013”, initiat de CIADO Romania in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, Ministerul Educatiei Nationale, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Palatul National al Copiilor si Universitatea „Andrei Saguna” din Constanta.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter