Vacanţă gratis cu familia prin Christian Tour! Înscrie-te în concurs!

De PR, pe

În perioada 30 martie – 1 mai, Christian Tour organizează un concurs prin care îşi propune să găsească zece copii copii talentaţi pentru videoclipul imnului agenţiei, „Christian, Mon Amour”.

Premiul cel mare constă într-un sejur pentru familia câştigatorului la un club de copii din Bulgaria – Hotel Mena Palace 4*. Ceilalţi nouă finalişti vor primi vouchere de vacanţă în valoare de 100, 150, respectiv 200 de euro. Primii 10 copii câştigători vor participa la filmările pentru videoclipul „Christian, Mon Amour”.

Ce trebuie să faci:

1. Dă like paginii de Facebook Christian Tour şi postează pe peretele agenţiei până pe 1 mai, ora 12:00, fotografia copilului tău într-o ipostază cât mai simpatică cu menţiunea „Pentru concurs”, împreună cu numele şi vârsta sa.

2. Convinge-ţi apoi toţi prietenii şi cunoştinţele să îţi dea „Like” pentru a ajunge în top 10. Pont: Poţi publica comentarii la fotografia urcată de tine cu link-uri către alte poze ale juniorului pe Facebook  sau chiar un filmuleţ în care dansează (eventual pe melodia Christian, Mon Amour) încarcat pe YouTube, – foloseşte cât mai multe mijloace pentru a obţine un număr mare de like-uri.

Mai multe detalii despre înscrieri, premii şi regulament aici.

Chiar dacă nu te-ai decis încă să participi la concurs poţi profita de oferta Christian Tour: toate familiile care fac rezervări la hotelul Mena Palace au gratuităţi pentru copii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter