Christian Tour te trimite în Grecia! Înscrie-te în concurs!

De PR, pe

Christian Tour a dat startul unui nou concurs! Înscrie-te în perioada 11-30 mai şi poţi câştiga premiul cel mare – o vacanţă în Grecia pentru 2 persoane!
Posteaza pe pagina de Facebook a Christian Tour o poza din vacanta si scrie despre impresiile tale din acel sejur! Povesteste tuturor despre locul in care ti-ai petrecut concediul, ce atractii ti s-au parut interesante sau ce mancare delicioasa le recomanzi si altora si motivele pentru care ai vrea sa te intorci acolo. Promoveaza-ti poza insotita de un articol de 200-250 de cuvinte, strange cat mai multe like-uri iar Christian Tour te trimite in Grecia! Chiar daca nu te-ai clasat pe primul loc, locurile 7-11 sunt premiate cu cate o invitatie pentru 2 persoane la spectacolul Magic Summer de la Ateneul Roman din data de 18 iulie.

Mai mult, toate postarile vor fi analizate de un juriu format din specialisti in turism care vor premia alti 5 participanti cu cate o invitatie pentru 2 persoane la concertul Goran Bregovic ce va avea loc pe 17 iunie in Targu Mures – premiu oferit de Christian Tour, sponsor al evenimentului.

Ce trebuie sa faci:

1. Da „Like” paginii de Facebook Christian Tour – http://www.facebook.com/christiantourro

2. Posteaza o poza dintr-o vacanta anterioara de-a ta pe pagina agentiei de pe Facebook. Pentru descrierea pozei, scrie un articol de 200-250 de cuvinte in care sa descrii cea mai frumoasa experienta de vacanta pe care ai avut-o pana acum – unde ai fost, ce obiective turistice ti-au placut (de la muzee pana la biserici, de la parcuri tematice pana la catedrale sau statui sau piete si nu numai) sau ce mancare ai savurat ori la ce hotel ai stat si de ce recomanzi si altora sa traga o fuga pana acolo!

3. Strange cat mai multe like-uri la poza si articolul tau; foloseste orice medii – share pe pagina ta personala, share pe paginile prietenilor sau pe grupuri, postari pe forumuri si orice te ajuta sa iti promovezi poza!

4. Trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook Christian Tour in care iti spui numele si o adresa de email valida la care poti fi contactat.

5. Atat! Acum nu mai trebuie decat sa astepti pana la finalul concursului ca sa vezi daca ai strans cele mai multe like-uri si ai castigat o vacanta in Grecia pentru 2 persoane!

Premii:

Locul 1 – excursie pentru 2 persoane in Grecia, transport cu autocarul – vacanta oferita de Christian Tour
Locurile 2-6 – 5 participanti primesc cate o invitatie pentru 2 persoane la spectacolul Magic Summer de la Ateneul Roman din data de 18 iulie – premiu oferit de Christian Tour, partener traditional al Ateneului Roman.
Premiile juriului – toate postarile vor fi analizate de un juriu format din specialisti in turism care vor premia alti 5 participanti cu cate o invitatie pentru 2 persoane la concertul Goran Bregovic ce va avea loc pe 17 iunie in Targu Mures – premiu oferit de Christian Tour, sponsor al evenimentului.

Citeste mai multe detalii despre concurs, participare si regulament AICI.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter