Mario Fresh, de urgență la spital în Grecia. Ce a pățit artistul

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 septembrie 2020, 18:40
Mario Fresh a ajuns de urgență la spital în Grecia, acolo unde se află în vacanță alături de iubita sa, Alexia Eram. 

Mario Fresh și Alexia Eram au plecat pentru câteva zile în vacanță în Grecia, dar distracția le-a fost întreruptă de un eveniment neplăcut. Artistul a fost înțepat de un arici de mare și a ajuns de urgență la spital.

Citește și: Primele imagini cu soțul Andreei Esca după ce a scăpat de COVID-19

Acesta a călcat greșit pe o stâncă și a nimerit pe un arici de mare, care l-a înțepat de mai multe ori. Iubita sa a încercat să îi scoată țepii, dar pentru că nu a reușit au fost nevoiți să apeleze la ajutorul medicilor.

mario fresh alexia eram

„Mergem la spital. M-a mușcat un arici de mare. Am călcat cum nu trebuie pe o stâncă și m-a înțepat un arici de mare. Am vreo 20 de înțepături”, – a spus cântărețul, în cadrul unei emisiuni tv, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: Alexia Eram a schimbat prefixul. Fiica Andreei Esca a petrecut cu prietenii fără să țină cont de măsurile anti-COVID19

Mario Fresh și Alexia Eram, care sunt împreună de mai bine de patru ani, au plecat pe litoralul grecesc la puțin timp după petrecerea în aer liber pe care fiica Andreei Esca a organizat-o de ziua ei. Alexia a împlinit 20 de ani și a sărbătorit alături de familie și de prietenii apropiați.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter