Christian Sabbagh va deveni tată pentru a patra oară

De Mădălina Manole, pe
Christian Sabbagh trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Prezentatorul știrilor de la Kanal D a anunțat chiar în ziua de Dragobete că va fi tată din nou.

Christian Sabbagh, în vârstă de 46 de ani, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Iulia, o tânără de 27 de ani, în vara anului trecut, iar cei doi deja se pregătesc să sărbătorească venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor. Christian Sabbagh a făcut anunțul chiar pe pagina sa de Facebook: „De ziua iubirii! Un cadou prețios! Am aflat că voi fi din nou tată! Sunt fericit, o veste care te lasă fără oxigen, și… mai știu ceva, nu oamenii hotărăsc povestea vieții lor!”, – a scris Christian Sabbagh pe contul său de socializare.

Christian Sabbagh alaturi de familie

Christian Sabbagh și Iulia mai au împreună o fetiță pe nume Anais, în vârstă de 1 an. De asemenea, prezentatorul TV mai are doi copii din căsătoriile anterioare, pe Yasmine, în vârstă de 9 ani, din mariajul cu Louisa care s-a încheiat în 2014, şi pe Eduard, în vârstă de 19 ani, rezultat din căsătoria cu Adelina, iubita sa din timpul facultății.

Citește și – Este oficial! Roxana Ciuhulescu este însărcinată și se pregătește de nuntă

Citește și – Fostele iubiri, simple amintiri”: vedete de la noi care au fost împreună, dar nu vor să-și amintească

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter