Ce s-a întâmplat aseară la reședința Regelui Mihai din Elveția. A apărut prima imagine de la căpătâiul său

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 16 august 2021, 10:31
Principesa Margareta Custodele Coroanei si Principele Radu Duda au ajuns în cursul zilei de ieri la reședinta din Aubonne, Elveția, pentru a asista alături de Principesa Maria, la prima rugăciune închinată Regelui Mihai.

În zilele următoare sunt așteptați în Elveția și ceilalți membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai. Pe contul de Instagram al Casei Regale a apărut prima fotografie de la căpătâiul Regelui Mihai, aceasta fiind însoțită de un mesaj cu privire la desfășurarea evenimentelor: ”Aseară, 5 decembrie 2017, la reședința regală privată de la Aubonne (Elveția), a fost rostită prima rugăciune de către IPS Mitropolitul Iosif, asistat de un preot ortodox de la Mitropolia Europei Occidentale și de patru maici. Au fost prezenți Margareta Custodele Coroanei, Principele Radu și Principesa Maria. Vor fi rostite rugăciuni în fiecare seară la reședința regală, până duminică, 10 decembrie 2017”.

inmormantare regele mihai

Trupul neînsufleţit al Regelui Mihai va fi adus în ţară miercuri, 13 decembrie, şi va fi transportat la Castelul Peleş, pentru două zile. Sicriul va fi adus apoi la Bucureşti, urmând ca funeraliile să aibă loc sâmbătă, 16 decembrie, la Curtea de Argeş.

Citește și – Care a fost cea mai mare durere și neputință a Regelui Mihai. Declarația emoționantă a Principesei Margareta

Citește și – Cum este văzută moartea Regelui Mihai în presa internațională

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter