It’s easy to kiss superstition goodbye from the red carpet

Ziua de marţi 13 nu va trece niciodată neobservată, cu atât mai puţin în acest an, când la Milano, la ora 13:00 a fost dezvăluit iconicul calendar Campari pentru anul 2013.

In fiecare an la Headquarter Campari Milano se organizeaza cu mare fast petrecerea de lansare a calendarului publicat in numai 9,999 copii, fapt care ii confirma inca o data statutul de obiect de colectie.

Malvina Cservenschi, Noemi Revnic (Harper’s BAZAAR), Mirela Bucovicean (Molecule F), Ratiu Robert (Beau Monde) si Catalin Opritescu (Lightaholic.com) au spus la Milano : «Kiss Superstition Goodbye !» alaturi de Penelope Cruz si Kristian Shuller.

Calendarul Campari 2013 – « Kiss Superstition Goodbye » o ilustreaza pe Penelope Cruz angajata in intriga si misticismul superstitiilor in 13 cadre puternice imortalizate de catre Kristian Schuller.

Conceptul “Kiss Superstition Goodbye” domina imagistica din 2013 a calendarului , porind de la semnificatiile tainice ale cifrei 13, in jurul careia graviteaza o serie de convingeri profetice, prevestitoare a unor evenimente nefaste. Magica, incarcata de semnificatii, misterioasa si criptica, cifra 13 este reprezentarea generica a superstitiilor, la cea mai raspandita scara. Calendarul Campari isi propune insa sa demonteze toate aceste conceptii negative arhaice, respinse prin conceptul sigurantei de sine, cu forta magnetizanta, incarcata pozitiv. 

Cu ocazia lansarii calendarului, Campari profita de ocazie pentru a inocula increderea omenilor, de pretutindeni, in faptul ca increderea in sine risipeste orice superstitie si inspira oamenii sa traiasca mai placut viata, departe de superstitii si sterotipuri prevestitoare de hazarde.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter