Bobby Paunescu si Dragos Savulescu, parteneri intr-una dintre cele mai importante case de productii din Hollywood!

De Unica.ro, pe

Compania americana Solar Entertainment Group si Mandragora Studios (detinuta de Bobby Paunescu) au concretizat un parteneriat cu omul de afaceri Dragos Savulescu, ce a achizitionat recent Studiourile Kentauros.
Rezultatul acestui parteneriat il reprezinta infiintarea celui mai complex full-service studio din Europa de Est, ce ofera servicii de inalta calitate pentru productii de film, TV, reclame si videoclipuri. Noua entitate poarta numele de Solar Studios.

“Infiintarea Solar Studios reprezinta un pas extrem de important pentru dezvoltarea trustului nostru. Suntem foarte bucurosi pentru parteneriatul cu Dragos Savulescu si pentru valoarea pe care acesta o aduce companiei Solar Entertainment Group”, a precizat Bobby Paunescu.

“Sunt deosebit de incantat ca am devenit partener intr-o companie internationala de film unica si extrem de dinamica. Astept cu nerabdare sa lucrez cu aceasta echipa extraordinara si sa imi aduc propria contributie la evolutia Solar Entertainment Group”, a adaugat Dragos Savulescu.

Directorul executiv al noului Solar Studios va fi Viorel Sergovici, producator de prima mana, membru al Academiei Europene de Film si al Societatii Romane de Cinefili.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter