Oana Ioniţă şi-a premiat învăţăceii de la sala de dans

Prima ediţie a „Dance Planet Contest & Show” a fost un succes. De ziua lor, copiii le-au făcut o surpriză părinţilor şi le-au arătat cu gingăşie şi perseverenţă cât de talentaţi sunt la dans şi câte mişcări noi au învăţat de la profesoara lor Cârcotaşa Oana Ioniţă.
“De ziua lor cei mici au reusit sa ne faca sa zambim si sunt foarte mandra de tot ce am realizat cu ei intr-un timp atat de scurt. Au evoluat frumos si ca sunt pasionati de tot ce se intampla in sala de dans. Sunt muncitori si constiinciosi, incepand de la grupa mica de balet, pana la grupa mare de Batuka.
Fetitele de la balet sunt foarte constiincioase si repeta pe unde au ocazia (acasa, pe strada, in parc). Sunt convinsa ca multe dintre ele vor performa pe scene mari ale lumii si vor avea succes, dar asta doar daca vor continua in acelasi ritm ca si pana acum. Stiu ca este o meserie grea, care iti rapeste o parte din copilarie, doar pentru a transmite mesajul dansului dincolo de miscare, dar castigi lupta cu tine si performanta… Grupa de Batuka are in componenta cativa baietei extraordinar de talentati.
Chiar daca au fost in minoritate, au facut fata cu brio si au urcat pe podium. Imi pare nespus de rau ca nu am premiat pe toata lumea si mi-as dori din suflet ca cei mici sa inteleaga ca provocarile si competitia vietii abia acum incep. Felicitari inca odata juniorilor de la Dance Planet!”, incheie Oana Ionita, pe care o puteti urmari in scenetele Carcotasilor, miercuri, 6 iunie, de la ora 20:30, la Prima TV.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter