Alertă cu bombă la o școală din București

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 mai 2022, 15:23

Alerta cu bombă la o școală din sectorul 2 al Capitalei a fost dată luni, 30 mai. Profesorii și elevii au fost evacuați de autorități.

Poliția a primit o alertă cu bombă la Școala Gimnazială nr. 39, din Sectorul 2 al Capitalei printr-un apel la 112. Persoana care a anunțat pericolul a alertat autoritățile în jurul orei 13:30, potrivit Libertatea.

O persoană a apelat numărul direct al unei secții de poliție și a comunicat faptul ca la o unitate de învățământ din sectorul 2 s-ar afla un dispozitiv exploziv. Au fost dispuse, de urgență, măsuri de evacuare a elevilor și personalului și restricționarea traficului în perimetrul adiacent fiind declanșate verificări de către specialiștii pirotehnicieni, a transmis Poliția Capitalei.

Citește și: Loredana Chivu, nerecunoscută de fani după ce s-a îngrășat

Laurențiu Reghecampf, despre trecutul iubitei lui: „Foarte multe informații sunt false”

Julia Roberts, siluetă de invidiat la 54 de ani, în costum de baie

Cea mai nereușită ținută de la Festivalul de la Cannes 2022

O altă alertă cu bombă a fost dată și vineri, 27 mai, la Școala 84, din sectorul 3 al Municipiului București. Echipa de intervenții care a ajuns la fața locului a evacuat unitatea de învățământ, iar după verificări Poliția a transmis că alerta a fost falsă.

Autoritățile au primit și în urmă cu patru zile o alertă cu bombă la Piața Unirii. Un individ a anunțat telefonic că vor fi mai multe explozii în zon fântânilor.

Alerte false cu bombe au fost săptămâna trecută și la Timișoara și Focșani.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter