Adio soare și plajă pentru Annes

Pentru a-și proteja arsura de la gât, Annes și-a luat ținute noi de vară și nu are voie deocamdată la plajă.
În urma incidentului pe care l-a suferit la filmarea videoclipului „Unde…”, cel mai recent single al său, Annes începe să se refacă.
O clipă de neatenție a hair stylistei sale i-a adus cântăreței o rană vie, căci aceasta a scăpat ondulatorul pe gâtul artistei și arsura nu arăta prea bine acum două săptămâni. Între timp, Annes a apelat la ajutorul unui medic estetician care i-a recomandat un gel cu extract din sânge de vițel. Rana s-a mai vindecat puțin, dar cu toate acestea, artista are încă de suferit.
Nu are voie să stea la soare, să meargă la plajă, și-a refăcut o parte din garderoba de vară și a renunțat la accesoriile pe care le purta la concerte și le asorta la rochiile recomandate de stilistii care se ocupă de imaginea ei.
„Anul acesta spun adio soare! În curând voi merge la mare pentru că am o serie de spectacole pe litoral, ca în fiecare an. Doar că acum, din cauza arsurii pe care o am pe gât, doctorul mi-a interzis să stau la soare și să întru în apa sărată a mării, pentru că nu o să-mi facă bine, rana nu s-a vindecat încă!”, spune Annes. „Important e că se pare că nu o să rămân cu semn și nu o să fie nevoie să recurg la ajutorul unui chirurg estetician!
Cu ajutorul stilistei mele mi-am creat noi ținute de vară, în așa fel încât să nu mă rănesc la gât atunci când mă îmbrac cu rochiile pentru spectacole. Pentru că pielea va rămâne sensibilă o perioadă, nu pot purta nici accesorii „, a mai adăugat cântăreața. În schimb, Annes are un motiv de bucurie, căci noul ei single și videoclip, „Unde…”, a fost bine primit de către fani.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter