A murit adolescenta care devenise simbolul protestelor din Piața Victoriei

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Marți, 30 octombrie 2018, 17:32
Smaranda Cărare, unul dintre simbolurile protestelor #Rezist, a murit în urma unei boli care a răpus-o înainte de a împlini 18 ani.

Fata care a susținut România la protestele din Piața Victoriei a fost răpusă de cancer. Smaranda a participat la proteste, cu toate că se lupta cu o boală îngrozitoare. Ea a fost fotografiată atunci cu o foaie pe care scria că a chiulit pentru a participa la protest, iar imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare.

Smaranda carare protest

La un an și jumătate după acel mesaj care a devenit viral, adolescenta a pierdut lupta cu cancerul

„S-a dus Smaranda. A plecat în lumea zânelor cu păr de soare, lăsându-ne la fel de ticaloși, neputincioși, meschini, indiferenți, sinecuriști mărunți și în genunchi. Țara asta nu i-a dat nicio șansă! Țara asta proastă care găsește mereu milioane pentru referendumuri, pomeni și catedrale, iar pe cei mai nevinovați dintre oameni îi trimite la moarte! Roxana, mama greu încercată a îngerului, pur și simplu nu am cuvinte…” este mesajul Cameliei Tabacu, una dintre prietenele de familie ale Smarandei.

Mama Smarandei a anunțat pe rețele de socializare că trupul fiicei sale va fi depus la Capela Bellu și înmormântarea va avea loc marți, la ora 12. Smaranda a suferit de cancer, iar familia sa a încercat să o salveze. În primăvară lucrurile păreau să meargă bine pentru adolescentă, dar recent starea sa a recidivat și în cele din urmă trupul său a cedat: „Smaranda va fi depusă la capela mare Bellu ortodox astăzi în jurul orelor 14. Înmormântarea ei va avea loc mâine la ora 12. Pentru toți cei care doriți să vă luați rămas bun de la ea, vă aşteptăm cu drag. Mulțumesc mult din suflet tuturor celor care au fost alături de noi, care ne-au ajutat, Dumnezeu să vă binecuvânteze şi pe ea să o odihnească”.

Citește și: „O adolescentă a fost mușcată de un urs când a vrut să își facă selfie cu animalul”

„O adolescentă a rămas însărcinată după ce a fost violată de patru colegi. Personalul școlii a drogat-o pentru a pierde copilul” 

Sursă: Libertatea.ro

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter