Analize gratuite pentru evaluarea şi depistarea diabetului

De Unica.ro, pe

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Diabetului, marcată anual pe data de 14 noiembrie, Centrul Medical MEDAS oferă un set complet de analize gratuite pentru
evaluarea şi depistarea diabetului pentru toţi cei interesaţi să aibă o grijă în minus şi să se asigure că nu suferă de această boală.

Setul de analize gratuite conţine un examen de fund de ochi, un examen EKG, un set de analize de laborator (hemoleucograma, glicemia, hemoglobina glicozilată, colesterol total, HDL, LDL, trigliceride, uree, creatinina, acid uric), testarea sensibilităţii periferice a piciorului, precum şi o consultaţie gratuită la un medic diabetolog pentru evaluare şi recomandări.

Toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi la clinicile MEDAS Unirea (Bd. Corneliu Coposu, nr. 2A – în cadrul Unirea Shopping Center, aripa Călăraşi – demisol) şi MEDAS Titan (Bd. Nicolae Grigorescu, nr. 41, sector 3 – în incinta Policlinicii Titan la etajul 5). Oferta este valabilă în perioada 10 noiembrie – 10 decembrie 2011.

„Prevenţia se află în mod constant în centrul preocupărilor noastre. Acesta este motivul pentru care lansăm constant astfel de oferte – analize gratuite pentru depistarea diferitelor boli – care să încurajeze pacienţii să aibă grijă de sănătatea lor. Diabetul este o boală silenţioasă, care nu prezintă iniţial foarte multe simptome, dar bogată în complicaţii, atunci când nu este depistată din timp. Invităm pacienţii MEDAS, dar şi pe toţi cei care vor să confirme faptul că sunt sănătoşi, să beneficieze de această ofertă.” a declarat Dr. Simona Iolanda Ateia, director general al lanţului de clinici MEDAS.
Conform Ministerului Sănătăţii, în România numărul pacienţilor cu diabet este de aproximativ 1,1 milioane de persoane, reprezentand un procent de aproximativ 7,5% din populatie. La nivel international, peste 346 de milioane de persoane suferă de această boală, iar numărul acestora se va dubla până în 2030, estimează Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Cu o experienţă de peste şapte ani pe piaţa medicală privată, Centrul Medical MEDAS deţine în prezent şase clinici medicale: MEDAS Professional, MEDAS Unirea, MEDAS Feminis, MEDAS Titan, MEDAS Gabroveni şi MEDAS Piteşti, sapte laboratoare (cinci în Bucureşti, unul în Giurgiu şi altul în Piteşti), precum şi cinci departamente de radiologie şi imagistică medicală. În momentul de faţă, Centrul Medical MEDAS are peste 170 de cadre medicale care se perfecţionează continuu, peste 745.000 de pacienţi beneficiind până la sfârşitul anului 2010 de serviciile medicale oferite în peste 30 de specialităţi medicale şi chirugicale. În cadrul MEDAS activează şi un Centru de Excelenţă în Urologie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter