VIDEO PENTRU ÎNCEPĂTORI: Tips by Neby, noul program de fitness pentru acasă!

De Diana Sorescu, pe

Aşa cum v-am promis, Florin Neby revine pe Unica Online cu un serial nou nouţ! Primul episod se adresează începătorilor şi conţine un antrenament cu exerciţii simple, dar eficiente. Enjoy!

Florin Neby, exerciţii pentru începători

Florin Neby revine în forţă pe Unica Online, aşa cum v-am promis. Antrenorul vostru preferat a gândit o serie de programe customizate, împărţite în mai multe seriale. Astăzi, în primul episod, Neby se adresează începătorilor.
Aşadar, dacă vă doriţi să faceţi sport, dacă vreţi să vă tonifiaţi corpul şi să scăpaţi de câteva kilograme, dar nu aţi găsit niciodată motivaţia necesară, acum e momentul! Florin a pregătit pentru voi o serie de exerciţii simple, deloc solicitatante, dar foarte eficiente, care să vă ajute să „prindeţi gustul” mişcării.
VIDEO PENTRU ÎNCEPĂTORI: Tips by Neby, noul program de fitness pentru acasă!
Deschideţi video de mai jos, apăsaţi Play şi începeţi să lucraţi alături de Florin. Dacă aveţi şi o oglindă în preajmă, cu atât mai bine! Nu vă speriaţi, Neby vă va explica tot ce trebuie să faceţi, va executa exerciţiile alături de voi, iarla final, sportul se va transforma într-o plăcere, nu un chin! Vă promitem!
VIDEO PENTRU ÎNCEPĂTORI: Tips by Neby, noul program de fitness pentru acasă!
VIDEO AICI


Ce părere ai de noul program gândit de Neby?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter