Exerciţii uşoare pentru tonifiere! Încearcă şi tu!

De Diana Sorescu, pe

Neby revine şi săptămâna aceasta cu un nou episod Tips by Neby, exact aşa cum v-a obişnuit! Ce lucrăm de data aceasta? Tot corpul! Iată câteva exerciţii uşoare dar eficiente pentru tonifiere!

Exerciţii de tonifiere cu Neby

Florin Neby ne propune pentru astăzi un set de exerciţii special conceput pentru a ne tonifia corpul. Antrenamentul este simplu, dar eficient, iar pentru a-l executa aveţi nevoie de două gantere şi o salteluţă.
Exerciţii uşoare pentru tonifiere! Încearcă şi tu!
Daţi Play şi lucraţi alături de Florin. Repetaţi setul de exerciţii, alternând cu antrenamentele trecute, postate pe Unica Online.
Exerciţii uşoare pentru tonifiere! Încearcă şi tu!
Vă spun din propria experienţă de antrenor, ca exerciţiile de tonifiere sunt cele mai practicate într-o sală de fitness.Tocmai de aceea, prin acest tip de antrenament, eu îţi voi arăta câteva mişcări pentru care nu este necesar să mergi la sală şi nici nu trebuie să ai gantere în casă sau în locaţia unde te antrenezi.Poţi folosi foarte simplu două sticle cu apă în loc de greutăţi! Astfel, vom lucra împreună: umeri, picioare, biceps, abdomen şi piept. Enjoy!” este mesajul lui Neby pentru voi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter