Top 5 cele mai sexy femei din România. Florin Neby dă verdictul!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Florin Neby a întocmit un top 5 al celor mai sexy, celor mai în formă vedete feminine de la noi. Pe primul loc, Corina Caragea!
Hai sa vedem care sunt celelalte 4 locuri și de ce!

Andreea Marin – Locul 5

Top 5 cele mai sexy femei din România. Florin Neby dă verdictul!

De ce doar locul 5? În primul rând nu poți să ai un corp tonifiat doar cu aqua gym, yoga și diferite metode de relaxare și recuperare. Faptul că a slăbit cu alimentație raw vegană este alegerea ei, dar eu sunt sceptic, tocmai pentru că în România trebuie să ai o voință de fier pentru a avea o viață care se bazează pe principiile raw, mai ales la ritmul de lucru pe care îl are Andreea. Dar totuși, pentru ambiția de care a dat dovada slăbind în mod constant, fără a apela la metode mai puțin sănătoase (înfometarea, abdominoplastia sau operația de micșorare a stomacului), merită locul 5 din punctul meu de vedere.

Carmen Brumă – Locul 4

Top 5 cele mai sexy femei din România. Florin Neby dă verdictul!

Este cea mai bună imagine pentru stilul de viață sănătos. Faptul că moderează și o emisiune prin care încearcă să îndrepte anumite greșeli pe care oamenii le fac în viața de zi cu zi, susține această imagine. Se antrenează corect, din punctul meu de vedere, prin antrenamente de cardio alternate cu exerciții fizice libere sau cu greutăți, ceea ce o ajută mult pentru a-și păstra tonusul corpului. Există un lucru în privința căruia sunt mai reținut și aici mă refer la alimentele pe care le promovează și pe care le consumă. Din punctul meu de vedere „germeni de schinduf, sos din fulgi de drojdie inactivă, chlorella” sunt alimente mai greu de găsit, dar ceea ce contează este că afișează tot timpul o imagine impecabilă.

Flavia Mihăsan – Locul 3

Top 5 cele mai sexy femei din România. Florin Neby dă verdictul!

Sportiva afișeaza un fizic foarte bine tonifiat, prin diversele activități fizice pe care le practică zilnic, asa cum sunt dansul, exercițiile fizice cu greutatea corpului. Mai mult decât atât, în fiecare seară, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani apelează la diverse metode de refacere pentru că, așa cum a menționat și ea, doar cu refacere poate să facă față efortului. Mănâncă după principiile alimentației vegetariene, ceea ce nu este foarte rău, înspă, în timp, îi poate aduce o carență de nutrienți în organism.

Mihaela Rădulescu – Locul 2

Top 5 cele mai sexy femei din România. Florin Neby dă verdictul!

A arătat bine dintotdeauna? Așa este. A terminat o facultate de sport? Da, asa este. A diversificat în permanență activitatea fizică? Da, bifează și aici. Susține diverși sportivi în activitatea lor? Da, a văzut toată lumea. Atunci de ce este pe locul 2? Eu cred că ar fi putut să promoveze mai mult mișcarea sau alimentația sănăoasa prin propriul exemplu, arătând oamenilor mai mult din micile ei secrete. Trebuie totuși respectată longevitatea vieții sănătoase și sportive pe care o are.

Corina Caragea – Locul 1

Top 5 cele mai sexy femei din România. Florin Neby dă verdictul!

Respectă toate regulile care ar trebui să existe în viața oricărei persoane. Nu sare peste micul dejun, face mișcare în aer liber, apelează la metode naturiste pentru a-și întreține pielea sănătoasă, nu pierde nopțile și alternează tipurile de antrenament în funcție de sezon. Asociază alimentele fără a urmări anumite principii dintr-o singură dieta, lucru ce ar trebui să stea la baza alimentației fiecărei persoane. În plus, decizia de a o așeza pe primul loc se datorează faptului că respectă toate aceste reguli pentru a se simți bine în pielea ei, nu pentru că este la modă sau pentru că dă bine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter