Vrei să slăbeşti rapid? Înlocuieşte zahărul cu malţul din orz!

De Madalina Racorean, pe

Fugim de zahăr pentru că nu este sănătos şi chiar dacă îl mâncăm deseori odată cu prăjitura savurată măcar o dată pe sptămână, ei bine la îndulcirea cafelei sau a ceaiului ar fi bine să folosim îndulcitorii naturali. Uite ce beneficii are malţul din orz!
Am ales malţul bio din orz, un îndulcitor obţinut prin metode tradiţionale, mult mai discret în îndulcire decât zahărul şi evident mult mai sănătos.

Zahărul  nu mai este doar un aliment controversat, ci este alimentul care trebuie eliminat din obiceiurile noastre culinare. Însă, din păcate, lucrul acesta este imposibil, mai ales pentru cei care iubesc savoarea unei prăjituri sau a unei îngheţate aromate. Dar este ideal ca măcar atunci când consumăm cafea sau ceaiuri să le îndulcim cu un aliment bio natural.

Malţul bio din orz, care poate fi găsit şi la Ki-life natural, este des folosit mai ales de englezi şi se obţine printr-un proces enzmatic tradiţional, este uşor solubil şi are un gust foarte bogat, care totuşi nu domină foarte tare alte alimente. Din orzul încolţit sunt eliberate foarte multe enzime naturale, benefice organismului, dar şi proteine şi lipide cu rol foarte important în dieta.

Indulcitorul natural cu malţ din orz

Sunt o alternative bună! Însă nu toţi îndulcitorii naturali sunt lipsiţi de calorii… Trebuie amintiti faptul că zahărul nu conţine neapărat foarte multe calorii, ci este foarte toxic. Îndulcitorii naturali au calorii, tocmai de aceea este bine să alegi cu grijă din gama diversă care există acum în magazine. Malţul bio din orz are această virtute- nu este bogat în nutrienţi calorici şi poate fi consumat chiar şi la o dietă. Oricum, decât să te confrunţi cu problem de sănătate cauzate de zahăr, mai bine te orientezi spre un îndulcitor din orz.

Citeşte despre cei mai buni îndulcitori bio pe www.ecotrend.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter