Simona Pătruleasa se confesează: „Tratamentul este o minune!”

De PR, pe

Vedeta Kanal D mărturiseşte că a descoperit secretul pielii de bebeluş. „După un tratament Intraceuticals arăţi odihnit ca şi cum ai fi dormit 20 de ore şi ai piele de bebeluş. Este o minune! Pielea feţei are nevoie de un complex de vitamine ca să poată arăta bine in fiecare zi”, spune vedeta TV.
Pentru a înţelege cum funcţionează aceste terapii de frumuseţe, am cerut părerea unui specialist. Dr Florin Juravle explică: „Sistemul Intraceuticals se adresează cauzei apariţiei ridurilor şi degradării pielii cauzate de îmbătrânire; acesta furnizează un flux continuu de oxigen printr-un aparat special şi utilizează seruri cu molecule transportoare pentru facilitarea introducerii ingredientelor cheie în piele. Recomand acest tratament tuturor persoanelor care vor o schimbare imediată!”.

Şi pentru că tot vine Valentine`s Day şi Dragobetele l-am întrebat pe Dr Juravle la ce terapii apelează femeile în această perioadă pentru a fi mai frumoase? „Clienţii sunt interesaţi de o paleta largă de servicii. De la mărirea buzelor, mezobotox, tratamente laser până la implanturi mamare sau intervenţii chirurgicale. Recunosc însă că în acestă perioadă a crescut numărul solicitărilor pe intervenţii faciale, fie ca vorbim de proceruri chirurgicale sau non chirurgicale. În luna iubirii ştim că doamnele şi domnişoarele vor să arate mai bine aşa că am lansat un program de frumuseţe „Be a Gorgeous Valentine” prin care informam şi educăm pacienţii să aleagă cele mai potrivite terapii pentru ei. Nu voi omite nici faptul că prin acest program vor primi un discount considerabil la toate procedurile clinicii”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter