Ai sâni mici? De ce să te bucuri de ei!

De Sandra S., pe

Femeile se simt complexate de corpurile lor. Fie că au burtică, aripioare sau alte defecte fizice pe care le găsesc. Şi sânii mici se numără printre aceste „defecte”, însă mai mult pentru că ele cred că bărbaţilor le plac sânii mari. Vezi ce motive ai să te bucuri de sânii tăi mici.

Poţi renunţa oricând la sutien

Pentru că ai sânii mici, nu este nevoie să porţi zilnic un sutien incomod. În plus, nici nu ai nevoie de susţinere, ci mai degrabă poartă sutienul atunci când vrei să ai un decolteu de neuitat. Tot pentru că ai sâni mici poţi purta şi rochii fără bretele destul de uşor.

Depistezi mai uşor problemele de sănătate

Femeile cu sâni mari pot avea destul de multe probleme din cauza bustului prea generos – pot avea dureri de spate, sunt incomozi atunci când fac sport şi sunt mai greu de monitorizat când vine vorba de depistarea cancerului de sân. Pe de altă parte, dacă ai sânii mici, îţi poţi palpa sânii şi singură pentru a descoperi eventualii noduli.

Rămân fermi mai multă vreme

Sânii mici sunt fermi pentru mai mult timp, pentru că sunt mai uşori şi nu se lasă atât de uşor, spre deosebire de cei mari, care încep să se lase mult mai repede.

Sunt mai sensibili la atingeri

Sânii mai mici sunt mai sensibili la atingeri, spre deosebire de cei mai mari, au descoperit oamenii de ştiinţă. Sânii, în general, au acelaşi număr de terminaţii nervoase, însă cei mai mari sunt mai greu de stimulat din cauza grăsimii.

Sfârcurile sunt mai sexy

De multe ori, sânii mari au şi sfârcuri destul de mari, în timp ce sânii mici au aproape de fiecare dată sfârcuri mici şi obraznice.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter