Cum poţi folosi biorezonanţa magnetică?

De Lumea Femeilor, pe

Biorezonanţa magnetică este o tehnică ultramodernă, care evaluează complet starea de sănătate, din tălpi, până în creştet. Fără durere, fără radiaţii, fără recoltare de sânge.
Tot mai multe cabinete de medicină alternativă sunt dotate cu un aparat „minune”, care citeşte informaţia din câmpul electromagnetic al corpului. Mai pe înţeles: pacientului i se aplică, în anumite zone (cap, mâini, picioare), nişte dispozitive care transmit informaţii complete despre starea întregului organism, unui computer la care sunt conectate. Cu ajutorul unui program special, medicul urmăreşte pe ecranul calculatorului „harta” organismului pacientului.

Cum funcţionează biorezonanţa magnetică

Aparatul înregistrează emisia unde­lor electromagnetice ale câmpului energetic uman, le transferă pro­gramului din calculator, iar acesta prelucrează informaţia primită, o interpretează şi depistează blocajele şi distorsiunile pe care le găseşte la nivelul organelor, ţesuturilor, celulelor, până la nivel cromozomial. Acestea sunt decodate şi afişate pe monitorul calculatorului, astfel încât pacientul vede, şi el, modificările apărute. Totul durează cca 40 de minute.

Metapatia – terapia bioundelor

Ce oferă biorezonanţa magnetică?
– evaluarea completă a stării de sănătate
– diagnosticul: este stabilit cu o pre­cizie de 90%
– tratamentul: este personalizat şi cuprinde o gamă largă de terapii; medicul poate recomanda şi metapatia, o terapie efectuată tot cu ajutorul aparatului de rezonanţă magnetică (în 10 şedinţe se face o corecţie infor­maţională prin convertirea biounde­lor electromagnetice ale pacientului: acesta urmăreşte, pe desk, nivelul de regenerare a propriului organism).
Tu ai încercat vreodată biorezonanţa?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter