Remedii amish pentru artrită

De Diana Zagrean, pe

Poporul amish refuză tehnologia şi multe aspecte ale lumii moderne. Pentru că nici cu medicina modernă nu sunt de acord, ei au dezvoltat tot felul de leacuri naturale, din plante şi nu numai, pentru a rămâne sănătoşi. Vezi câteva remedii amish pentru artrită.
 

Cireşe pentru dureri articulare

Bătrânii sectei amish foloseau suc de cireşe ori de cîte ori simţeau dureri reumatice sau cauzate de artrită.
Se pare că acest remediu naturist pentru artrită are şi ceva baze ştiinţifice.
Teste realizate de mai multe laboratoare la începutul anilor 2000 au arătat că după consumul de suc de cireşe, nivelul uraţilor din sânge a scăzut foarte mult. Uraţii sunt precursorii acidului uric, care se acumulează în articulaţii în cazul artritei şl provoacă crizele dureroase.
În plus, uraţii excretaţi prin urină de voluntari aveau un nivel mare, ceea ce înseamnă că cireşele şi sucul de cireşe ajută şi la eliminarea substanţelor nocive din organism.
Se pare că sucul de cireşe ajută organismul uman şi în cazul osteoartritei, reducând înţepeneala articulaţiilor, durerile şi crescând mobilitatea.

Ginseng pentru inflamaţii

Poate că poporul amish refuză operaţiile şi medicamentele moderne, dar ginsengul este folosit peste tot în lume pentru efectele antiinflamatoare.
Secta amish prepară o serie de tincturi, ceaiuri şi prafuri presate pe bază de ginseng pentru oamenii cu dureri în articulaţii, cauzate de artrită, osteoartrită, sau alte forme de reumatism.
Pe lângă proprietăţile antiinflamatoare, ginsengul ajută sistemul imunitar, reduce stresul şi scade tensiunea arterială, toate fiind factori agravanţi în cazul durerilor reumatice.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter