Ela Crăciun a dezvăluit cele mai bune 3 remedii naturiste pentru a scăpa de răceală

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 28 ianuarie 2019, 16:19
Ela Crăciun este recunoscută în mediul online grație blogului său cu sfaturi pentru mămici, viitoare mămici și nu numai. Îndrăgita jurnalistă, văzând cu câtă rapiditate se înmulțesc cazurile de gripă și răceală de la o zi la alta, a decis să vorbeascăî despre imunizarea organismului pe cale naturală.

Ela Crăciun, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit care sunt cele mai bune remedii naturiste contra răcelilii și a mărturisit că niciodată nu-i lipsesc din casă plantele medicinale: „Îmi doresc să fiu o mamă smart și să previn răcelile, așa că din casa noastră nu lipsesc ceaiurile de plante (mușețel, echinacee, salvie, ghimbir, lămâie). Salvia este recunoscută pentru efectele antiinfecțioase și este ideală pentru problemele cauzate de infecții ale gâtului. Mușețelul întărește sistemul imunitar, iar propolisul stimulează formarea de anticorpi și este un excelent antiviral și antiinflamator. Foarte bună în combaterea infecțiilor, mai ales a răcelilor și infecțiilor căilor respiratorii, echinaceea pregătește organismul pentru sezonul rece. Datorită proprietăților sale vindecătoare, înainte de apariția antibioticelor era folosită intens pentru tratarea infecțiilor. Ceaiul de ghimbir e printre preferatele mele și nu îl consum doar împotriva răcelii, conține foarte mulți antioxidanți care întăresc imunitatea.

Ela Craciun

Propolisul este cu siguranță printre cele mai puternice antibiotice pe care le poate produce natura. În amestec cu mierea vă pot deveni cel mai puternic aliat împotriva răcelii, mai ales în perioada rece. Pentru a putea preveni răceala și gripa trebuie să ne asigurăm că avem o imunitate puternică. Introduceți în alimentația familiei cât mai multe fructe și legume bogate în vitamina C și veți simți diferențele. Toate aceste soluții pot fi folosite în perioada rece preventiv, însă în momentul în care copilașii dau semne de răceală e bine să le administrați un produs farmaceutic, recomandat în prealabil de medicul vostru. Nu folosiți niciodată medicamente „după ureche”. Medicul știe întotdeauna ce e mai potrivit de la caz la caz, mai ales dacă are și istoricul bolilor din trecut. Datorită concentrației pe care o au, rezultatele terapeutice sunt mai eficiente în cazul în care deja i-a prins răcela”, – a scris Ela Crăciun pe blogul său.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter