(P) Garderoba ține pasul cu tine: trucuri de slăbit pentru o siluetă fabuloasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 august 2016, 12:07
Vacanța e pentru răsfăț, asta o știm prea bine. Uneori așteptăm un an întreg pentru a ne permite câteva clipe de răsfăț al trupului, al minții, dar și al papilelor gustative. E momentul în care ne permitem orice și gustăm din toate, nu-i așa? Iar pentru că știm că îți dorești să arăți minunat în hainele de vară, suplă, încrezătoare și plină de vitalitate, ți-am pregătit câteva sfaturi care te vor ghida către silueta pe care ți-o dorești.

alegeri sanatoase

Mituri despre slăbit

  1. Într-o dietă, trebuie să consumi multe fructe și legume. Nu neapărat. Fructele sunt sănătoase, într-adevăr, dar conțin fructoză și au multe calorii (în special bananele, perele, strugurii. Fructele uscate sunt adevărate „bombe” calorice. La începutul dietei, atunci când vrei să pierzi kilograme, fructele se pot consuma în cantități mici, spre deloc.
  2. Sucurile de fructe ajută la slăbit. Fals. Storcând un fruct, elimini pulpa cu fibre și îți rămâne numai zahărul și apa. Chiar dacă au vitamine și minerale, sucurile conțin și calorii. Nutriționiștii spun că o jumătate de litru de suc este echivalentul unei fripturi de 200 g. Mai bine bei ceaiuri neîndulcite, care au arome plăcute și proprietăți senzaționale fără aport de calorii.
  3. Eviți carnea și grăsimile. Greșit. Proteinele din carne ajută la menținerea musculaturii, fără o musculatură puternică nu poți slăbi sănătos și de durată. Grăsimile au și ele rolul lor, nu le asocia cu grăsimea corporală! Aceasta din urmă este produsă de altceva (carbohidrați, dulciuri…). Grăsimile din uleiuri vegetale presate la rece, semințe, avocado, carne, lactate și ouă sunt valoroase pentru organism. Evită, în schimb, grăsimile saturate (untură, pizza, carne procesată) și grăsimile trans (margarină, snackuri, fursecuri, biscuiți, foietajele și produsele de patiserie în general).
  4. Faci abdomene ca să dai burta jos. Abdomenele, ca oricare alte exerciții, ard calorii și, implicit, grăsime. Însă organismul arde grăsime din tot corpul, slăbitul abdominal e integrat în slăbitul general, iar lucrarea mușchiului de sub „colăcei” nu are legătură cu locul de unde corpul decide să ardă grăsimea. Făcând abdomene, doar îți lucrezi musculatura abdominală. Trebuie să știi că grăsimea abdominală e ultima de care scapi, în cadrul unei cure de slăbire. S-a depus într-un an, se dă jos tot într-un an, sau chiar mai mult.

Trucuri de slăbit valabile pentru oricine

  1. Bea apă cu lămâie dimineața, înainte de micul dejun. Se va îmbunătăți procesul de digestie a alimentelor care urmează să fie consumate și ajută la detoxifierea organismului. Apoi, lâmâia este cel mai bun alcalinizat pentru organism, întărește imunitatea și este plină de vitamine.
  2. Nu mânca mult seara. Caloriile consumate nu mai au timp să se ardă peste noapte.
  3. Meniul tău dintr-o zi trebuie să fie împărțit în: 50-55% glucide, 30-35% grăsimi și 12-15% proteine. Respectând aceste proporții, organismul va beneficia de toți nutrienții de care are nevoie. Proteinele ar trebui să fie 50% de origine animală și 50% de origine vegetală (fasole, mazăre, soia, nuci etc.). În ceea ce privește grăsimile, optează pentru cele bune, iar cele trans să fie sub 2%.
  4. Bea multe ceaiuri și apă. Te mențin hidratat și, de cele mai multe ori, umplu stomacul și țin de foame. Un truc aplicat în curele de slăbire este să bei un pahar de apă cu o jumătate de oră înainte de masă

De siluetă poți avea grijă în mai multe feluri, iar pentru fiecare dintre ele am gândit un produs special. Gama “Silueta Perfectă” conține produse care te ajută cu controlul greutății, controlul apetitului, purificare și drenaj.

silueta perfecta capsule

Capsule Silueta Perfectă – controlul greutății / Capsule Silueta Perfectă – controlul apetitului

silueta perfecta ceai

Ceai Silueta Perfectă 1 – purificare și drenaj / Ceai Silueta Perfectă 2 – controlul greutății

Te întrebi cum acționează ele? E simplu: favorizează arderea grăsimilor, contribuie la reducerea poftei de mâncare și ajută la detoxifierea organismului.

În plus, vara aceasta, garderoba ține pasul cu tine și îți aduce premii pentru o Siluetă Perfectă!

Hai și tu să le descoperi AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter