Moda în cuplu – 5 sfaturi ca să alegi stilul potrivit pentru partenerul tău

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 februarie 2018, 18:39

Cei mai mulți dintre bărbați nu au idei inspirate în materie de moda sau nu își dau interesul la fel de mult precum femeile, iar aici e momentul în care tu poți interveni. Nu e lucru rău să îți ajuți partenerul în găsirea unui stil adecvat și chiar să îi propui să încerce noi piese vestimentare care i se potrivesc și pe care poate nu a avut până acum curaj să le probeze.

Dacă această situație îl descrie și pe partenerul tău de viață, uite cum îl poți ajuta să se îmbrace mai bine:

  1. Alege un stil care să se potrivească cu personalitatea lui, nu cu a ta

Partenerul tău nu este un manechin pe care să îl îmbraci după propriul stil, ci este mult mai important să găsești un stil care să îi completeze personalitatea. Gândește-te că acesta este un efort comun: tu ai cunoștințele necesare în materie de fashion, el are o personalitate unică și tu trebuie să știi cum poți îmbina armonios aceste două elemente.

Nu încerca să urmărești cele mai noi trenduri, dacă nu sunt în acord cu personalitatea lui. Alege doar ceea ce i se potrivește, iar rezultatul va fi un bărbat care își va purta hainele cu încredere și care va arăta bine alături de tine.

  1. Cumpără haine și pentru el atunci când ieși în oraș

Dacă partenerul tău nu vrea să meargă la cumpărături, asta nu înseamnă că tu nu poți profita de ocaziile în care ieși în oraș pentru a-i cumpăra noi articole vestimentare. Află care sunt mărimile care i se potrivesc și păstrează bonurile fiscale, pentru cazul în care ești nevoită să faci retururi, dacă acestea nu corespund.

Înainte să pleci la cumpărături poți verifica ce articole preferate are în șifonier, iar dacă sunt uzate, atunci poți încerca să găsești piese vestimentare asemănătoare. Nu încerca să cumperi cât mai mult, ci caută să găsești produse de calitate.

  1. Învață-l că shoppingul poate să-i ia doar câteva minute

Majoritatea bărbaților sunt reticenți atunci când vine vorba de cumpărături și nu sunt dispuși să piardă prea mult timp prin magazine în căutarea cămășilor potrivite. Din fericire, noi, femeile, avem multă experiență în materie de shopping. Vrei să îl înveți cum își poate face cumpărăturile singur într-un mod cât mai rapid? Ajută-l să se împrietenească cu un brand cunoscut care comercializează cămăși pentru bărbăți. În acest fel, îi va fi mult mai ușor să aleagă mărimile care i se potrivesc și, mai mult, le va putea comanda online, fără să piardă timp mergând la cumpărături. La fel va putea proceda și pentru celelalte articole vestimentare preferate, precum pantaloni, tricouri sau pulovere.

  1. Complimentează-l și oferă-i sfaturi

Atunci când partenerul tău poartă haine care i se potrivesc și îl fac să arate mai bine, nu ezita să îi spui asta și să îl complimentezi. În acest fel îl vei încuraja să aleagă pe viitor și alte piese vestimentare asemănătoare.

Culoarea sacoului îi scoate în evidență trăsăturile ochilor? Spune-i lucrul acesta. Cel mai probabil va ține cont pe viitor atunci când va face cumpărături pe cont propriu și va alege piese vestimentare în aceeași nuanță.

  1. Fii atentă la detalii

Așa cum femeile își accesorizează ținutele pentru a le oferi un plus de stil, așa și pentru bărbați este important să găsească elementele potrivite care să le completeze ținuta. Cravatele, ceasul, pălăriile, butonii, eșarfele și chiar ochelarii pot face diferența dintre o ținută anostă și una cu stil. De asemenea, nu trebuie să exagerezi cu accesorizarea, ci trebuie să alegi doar acele elemente care i se potrivesc. Te poți juca cu creativitatea și cunoștințele tale în materie de moda ca să accesorizezi cu stil garderoba partenerului tău.

Crearea și alegerea stilului potrivit pentru partenerul tău de viață are câteva avantaje care merită luate în considerare: nu doar că el va arăta mai bine și va primi complimente, ci va avea mult mai multă încredere în potențialul său. Iar ce-i mai important, atunci când veți ieși împreună veți stârni admirația celor din jur și veți fi un cuplu mereu la modă.

 

Sursă foto principala: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter