(P) Aliatul frumuseții feminine

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 octombrie 2016, 15:11
Cauți modalități de a-ți păstra părul, unghiile și pielea puternice și sănătoase? Învață de aici ce poți face pentru a le obține!

Adevărul este că pentru fiecare femeie un păr strălucitor și frumos este cel mai important element al aspectului său. Cu toate acestea, căderea părului este o situație foarte frecventă, care se poate datora atât modificărilor hormonale (cum ar fi  menopauza și tulburările tiroidiene), dar și altor factori cum ar fi, de exemplu, o dieta neglijentă, săracă în substanțe nutritive, diete prin înfometare sau stresul cotidian.

pielea, părul și unghiile sănătoase

Coafatul zilnic, bentițele elastice prea strânse afectează și uzează părul și chiar spălatul părului cu apă fierbinte dăunează, deoarece deshidratează părul și determină ruperea cu ușurință. Deci, dacă parul dumneavoastră este fragil, slăbit și obosit, este timpul să luați măsuri! Nu uitați că o podoabă capilară frumoasă „încununează“ întotdeauna un aspect elegant, care impresionează. Drumul spre un păr sănătos și strălucitor, de cele mai multe ori trece prin scaunul coaforului, pe la rafturile cu produse specializate pentru îngrijirea părului dar și prin farfuria dvs. …dar pentru că o dietă completă și echilibrată nu este întotdeauna posibilă, soluția este suplimentul alimentar Skin, Nails and Hair.

Suplimentul alimentar Skin, Nails and Hair de la Solgar reprezintă o formulă nutritivă avansată, concepută special pentru a promova sănătatea părului, pielii și a unghiilor. Conține toate substanțele nutritive esențiale pentru biosinteza colagenului și a cheratinei, cum ar fi sulf organic (MSM), vitamina C, prolină, lizină și citrat de zinc.  de care are nevoie organismul uman pentru biosinteza colagenului și a cheratinei, astfel încât pielea dumneavoastră să se mențină luminoasă și tânără, părul strălucitor și ușor de pieptănat iar unghiile tari și sănătoase.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter