(P) De ce este protecția solară atât de importantă

De Unica.ro, pe
În ultimii ani, am început să asistăm la o creștere alarmantă a cazurilor de cancer de piele. Anual, din ce în ce mai multe persoane sunt diagnosticate cu această boală, dar, cu toate acestea, numărul celor care folosesc produse cu protecție solară sau evită să se expună la soare în intervalul critic 11:00-16:00 rămâne același.

Sunt mulți cei care spun că și-au petrecut verile la bunici, în copilărie, și n-au pățit nimic, chiar dacă nu au folosit protecție solară. La fel de mulți sunt și cei care cred că dacă merg la mare o săptămână, și se expun la soare de dimineața până seara, nu vor păți nimic, pentru că e vorba doar de câteva zile…

Radiațiile solare, din ce în ce mai puternice

Ceea ce nu realizează multe persoane e că în ultimii ani, mai cu seamă în ultimii 10 – 20 de ani, radiațiile solare au devenit din ce în ce mai puternice, acesta fiind motivul principal pentru creșterea fulminantă a cazurilor de cancer de piele.

Unii specialiști spun că, după doar cinci arsuri solare, pe parcursul unei vieți, riscul de cancer de piele al unei persoane se dublează. De aceea este esențial să folosim produse pentru protecția solară!

Produsele pentru protecția solară, importante pe tot parcursul anului

În mod ideal, ar trebui să folosim produse cu factor de protecție solară (SPF) pe tot parcursul anului. Acestea nu doar că ne protejează de soare, dar sunt, drept urmare, și cele mai eficiente produse anti-îmbătrânire. Totuși, cei mai mulți oameni folosesc produse cu protecție solară doar vara, considerând că doar atunci au nevoie de protecție.

Pentru a pune accent pe importanța folosirii produselor de protecție solară, farmaciile Sensiblu susțin anual campanii de informare și educare a publicului. Anul acesta, ca și în anii trecuți, până pe 30 iulie, deținătorii de carduri de fidelitate Sensiblu au 30% reducere la produsele de protecție solară, în limita stocurilor disponibile.

Alege produsul potrivit tipului tău de piele din lista de AICI și mergi într-o farmacie Sensiblu pentru a profita de această reducere! În plus, pentru orice alte sfaturi legate de protecția solară, poți apela cu încredere la farmaciștii Sensiblu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter