(P) Back to… Gerlinea!

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 septembrie 2016, 18:29
Toamna este sezonul "Back to"... Noi începuturi, noi obiceiuri, sau... ne întoarcem la cele vechi ce ne provoacă atât de multă plăcere.

Daca în vacanță ne-am permis orice și am profitat din plin, acum revenim la stilul de viață echilibrat și sănătos. Iar dacă peste vară ați luat câteva kilograme în greutate, vă recomandăm batoanele hiperproteice Gerlinéa, micul nostru secret care ne ajută să slăbim fără să ne înfometăm sau să renunțăm la micile plăceri ale vieții.

batoane Gerlinea

De ce Gerlinéa? Pentru că sunt bogate în proteine (menținerea masei musculare), sunt hipocalorice (cca 110kcal/baton), conțin 12 vitamine și 11 minerale și pentru că sunt eficiente atunci când înlocuim 1-2 mese pe zi (2 batoane = 1 masă completă și echilibrată), fapt confirmat de EFSA (Agenția Europeană de Siguranță a Alimentelor).

Cand alegem Gerlinéa?

Pe noi ne-au ajutat in doua situatii:

  • Să scăpăm de ceva kilograme în plus

Datorită formulei cu conținut mare de proteine (min. 20%), echilibrată în vitamine și minerale, la un nivel caloric scăzut, produsele Gerlinéa pot înlocui mesele principale ale zilei sau pot reprezenta o gustare lejeră în cadrul unui regim alimentar echilibrat. Pentru a scăpa rapid de câteva kilograme în plus, se recomandă înlocuirea timp de 1-2 saptamani a două mese din zi cu substitute Gerlinéa (mic dejun și prânz sau mic dejun și cină) și consumul de alimente cu conținut redus de zaharuri și grăsimi la celelalte mese de peste zi.

  • Deși greutatea pe care o avem nu ne deranjează, alegem să dezvoltăm un stil de viață sănătos pentru buna funcționare a organismului, sau, mai exact, pentru o stare de bine.

Chiar dacă nu suntem adepte ale dietelor și suntem mulțumite de greutatea noastră, ne lovim zilnic de situații în care produsele Gerlineea reprezinta o opțiune sigura. Fie că nu dispunem de timpul necesar pentru a lua o masă așa cum se cuvine peste zi, fie că ne dorim să compensăm un exces culinar făcut la un eveiment sau pur și simplu ne dorim o gustare delicioasă și echilibrată între mese, Gerlinéa ne ajuta cu formate practice (batoane, shake, biscuiti), ambalate individual, usor de luat in geanta.

Ce opțiuni avem?

Gama este variata si pe toate gusturile, imposibil sa nu gasiti ceva care sa va placa. Pe lângă batoanele dietetice, mai poți opta pentru:

Băuturi dietetice pudra sau gata de baut – fie că alegi să le pregătești singură din pudra predozata, fie că alegi să le iei gata preparate, băuturile dietetice sunt extrem de gustoase, sățioase și ușor de luat cu tine peste zi atât în deplasări, cât și la birou. Găsești pudra pentru Milkshake ciocolata gata dozată și însoțită de un Shaker numai bun de asortat stării tale de bine, iar băuturile deja preparate te așteaptă cu arome precum Caffe Frappe și Fructe Exotice. Un plic de pudră preparat cu lapte degresat sau o băutură gata preparată au numai cca 200kcal, înlocuind cu succes una din mesele principale ale zilei.

bautura Gerlinea

Biscuiti dietetici cu proteine si vitamine – deliciosii biscuiti cu Lamaie-Vanilie sunt un melanj de cereale crocante, proteine din lapte si vitamine, pentru o gustare consistenta peste zi. Alaturi de un iaurt degresat sau un fruct, ai o gustare rapida sub 200 kcal.

NOU! Suplimente – Gerlinéa îți aduce acum puterea plantelor în noile suplimente pentru Detoxifiere, Ardere Grasimi sau Drenarea apei. Iti recomandam aceste soluții de slăbit naturale, din plante, dovedite clinic drept eficiente în lupta cu toxinele sau kilogramele în plus. Încearcă si shoturile detoxifiante cu anghinare, sau stickurile de Cafea Verde cu Guarana.

suplimente Gerlinea

Atunci când ne simțim bine în pielea noastră ne dăm seama cât suntem de frumoase… iar un stil de viață echilibrat și sănătos, compus dintr-o alimentație variata și potrivită pentru organism, odihnă și activitate fizică, este factorul de bază în starea noastră de bine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter