Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 8 – 14 octombrie 2016

De Unica.ro, pe
În perioada cuprinsă între 8 şi 14 octombrie 2016 nu se vor produce evenimente astrologice speciale. Planetele îşi vor urma cursul în zodiile în care s-au aflat în tranzit şi săptămâna trecută. O observaţie specială: Mercur, al cărui traseu este extrem de rapid; practic, el va străbate într-o săptămână jumătate din semnul zodiacal al Balanţei.

Berbec

Între 8 și 10 octombrie (până la ora 09:32′), se instalează un fel de „luptă” cu viața care, pentru cei tineri, presupune efortul de a-și croi un drum în viață, iar pentru cei maturi confruntarea cu hățișurile puterii. Nativii vor da dovadă de rezistență fizică și nervoasă și de tenacitate. O notă specială o va da încăpățânarea sau „fixismul” care le vor servi drept țel sau argument suprem. Dinspre casa partenerilor de orice fel vor veni opoziții și provocări, transformând dialogurile în dispute. Uneori, ei înșiși ar dori să domolească această vâltoare de informații și situații conflictuale. Între dimineața zilei de 10 octombrie și 12 octombrie (până la ora 15:43′), nativii vor arăta disponibilitate față de solicitările prietenilor. Din a doua parte a zilei de 12 octombrie până pe 14 octombrie (ora 18:09′), înclinație către odihnă sau meditație; grijă sporită față de trup și sănătate. Citeste continuarea pe libertatea.ro!

Taur

Între 8 și 10 octombrie (până la ora 09:32′), principalul aspect astrologic este util celor care trec prin crize de identitate, care au probleme de conștiință care le-au schimbat scara de valori și grila de principii și priorități în viață pe baza cărora acționau. În această situație, când stabilitatea interioară este șubrezită sau, pentru unii, chiar stricată de-a binelea, iar evoluția nesigură, această etapă are darul de a le da puterea să reziste, să se „adune” chiar dacă, în conștiința lor, nu s-a făcut încă ordine. Unii, în nevoia de a se stabiliza, pot apela la lectură, la studiu, la aprofundarea unor chestiuni de viață pentru a le înțelege mai bine natura și a le găsi o explicație. Perioada seamănă, mai ales în cazul celor aflați între 33 și 44 de ani, cu o îndârjire în fața sorții. Între dimineața zilei de 10 octombrie și 12 octombrie (până la ora 15:43′), fluctuații de imagine cu rezonanță stranie sau efecte asupra vieții de familie, de unde nu vor primi înțelegerea de care au nevoie în aceste momente. Citeste continuarea pe libertatea.ro!

Gemeni

Între 8 și 10 octombrie (până la ora 09:32′), se vor afirma mai multe tendințe care se vor acționa fiecare în parte sau, în anumite cazuri, concomitent: nevoia de a fi deveni chibzuiți bănește mai ales cu cheltuielile de tipul investițiilor pe care intenționau să le facă, o „pauză” în alimentarea contului cu banii necesari, blocarea unor acte care, dacă și-ar fi urmat drumul normal, le-ar fi asigurat venitul necesar, complicarea unui demers oficial greu de rezolvat (succesiune, testament, donație, finanțare, sponsorizare, etc.), restricții care vin din partea unui membru de familie. Între dimineața zilei de 10 octombrie și 12 octombrie (până la ora 15:43′), clipe de inspirație și fantezie, plăcerea de a se îndrepta spre activități care, dincolo de latura relaxantă, le vor permite să se cultive, să-și formeze gustul, să-și lărgească universul de cunoaștere, să-și îmbogățească universul profesional (lecturi, studiu individual, participarea la simpozioane, cursuri de formare și pregătire, etc.). Citeste continuarea pe libertatea.ro!

Vezi celelalte zodii pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter