Nu îţi place cum arăţi. Vezi ce faci greşit

De Diana Zagrean, pe

Dieta ta este aprobată de nutriţionişti, mergi regulat la sală şi ai în frigider doar alimente sănătoase şi cu puţine calorii. Ar trebui să arăţi trăsnet, dar nu eşti mulţumită de rezultatele unui stil de viaţă sănătos? Vezi ce faci greşit.
 

Eşti într-o relaţie nepotrivită

Nu ne referim la mâncare. Poate că iubitul tău nu este acel „cineva” care să te facă să te simţi iubită, bine şi sigură pe tine.
O relaţie nereuşită aduce stres şi gânduri negative, care te pot face să mănânci mai mult, să te îngraşi pur şi simplu, sau să renunţi la diete înainte de vreme, din cauza depresiei.
Această regulă este valabilă şi în cazul altor relaţii decât cele romantice şi intime: o relaţie tensionată cu părinţii, nişte socri de coşmar, sau un mediu neprielnic la locul de muncă te fac să te simţi nesigură şi nemulţumită de propriul aspect.

Ai o intoleranţă

Mănânci numai alimente sănătoase: ouă, lactate, peşte, cereale fără gluten, nuci şi alune, fructe şi legume proaspete şi totuşi nu reuşeşti să dai jos acele cinci kilograme în plus?
Este posibil să suferi de intoleranţă la un anumit tip de alimente, fie ele şi sănătoase. Intoleranţa la alimente este un fel de alergie, care înseamnă că anumite organe sau sisteme din interiorul tău se inflamează şi astfel, organismul nu mai funcţionează cum trebuie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter