“Cu motivaţie şi antrenament orice este realizabil” – Cati Toma, antrenoare World Class

Cati este una dintre cele două antrenoare World Class care s-au alăturat proiectului „Fii în formă şi după naştere!”. Dar înainte de toate, Cati este la rândul ei o proaspătă mămică.
Am stat de vorba cu ea pentru a afla mai multe detalii legate de sarcina, importanta sportului, dar si despre obiectivele sale pentru urmatoarele trei luni de antrenamente…

1. Cum au fost pentru tine cele noua luni de sarcina?

Interesante. Au avut loc foarte multe schimbari in ritmul meu de viata. Inca de la inceput, in timpul celor 9 luni de sarcina, se schimba prioritatile. Suntem „mai mult pentru el” si „mai putin pentru noi”. Este un job cu norma intreaga, cel putin acum, la inceput.

Luna de luna am simtit cum starile si corpul meu se schimbau dar per ansamblu toata aceasta perioada este divina. Totusi, inevitabil, in timpul sarcinii musculatura peretelui abdominal s-a destins pe masura ce sarcina s-a dezvoltat, lucru general valabil pentru toate femeile – asadar provocarea mea consta in recuperarea abdomenului plat.
2. Ca antrenoare de fitness, ti-a fost greu sa renunti la sport in acea perioada?

Trebuie sa avem de doua ori mai multa grija de noi in timpul sarcinii. Orice actiune, dezechilibru afecteaza in mod direct sanatatea noastra si a copilului. Desi sunt o persoana extrem de activa, in momentul in care am avut confirmarea medicului ca s-a instalat o sarcina, am incetat orice efort fizic, renuntand la clasele de aerobic si antrenamentele personale. Da, mi-a fost foarte greu sa renunt la sport, dar mi-am dorit foarte mult acest copil si nu am vrut sa-mi asum nici cel mai mic risc sa-l pierd. Totusi, nu m-am putut desprinde de munca de birou pana in luna a saptea.

Citeşte continuarea pe e-joy.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter