Dacă mănânci mai puţin nu ai să slăbeşti! Florin Neby îţi spune de ce!

De Unica.ro, pe

Florin Neby, antrenor personal, revine cu sfaturi şi demontează mituri! Nu slăbeşti dacă mănânci mai puţin sau te înfometezi

Fac antrenamentul colegului pentru că vreau să arăt ca şi el

Prin faptul ca avem organisme diferite, acest mit este unul fals. În primul rând colegul este mai experimentat şi în mare parte se presupune că ştie să execute corect exerciţiile din antrenament, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre tine care eşti novice în ceea ce înseamnă sport, iar partenerul tău cu siguranţă nu va şti să-ţi spună indicaţiile necesare pentru că tu să faci faţă antrenamentului. Indiferent de obiectivul tau, să creşti masa musculară sau să slăbeşti nu vei putea lucra odată cu el pentru că nu ai rezistenta. Nu ai musculara şi respiraţia necesară, nu ai coordonare, iar toate acestea se învaţă şi se câştigă.Este exact ca mersul pe bicicletă, mersul pe jos sau atunci când înveţi să înoţi. Deci apelează la un antrenor pentru un antrenament personalizat.

Dacă faci febră musculară înseamnă că ai lucrat!

Febra musculară înseamnă de fapt o suprasolicitare a unei grupe de muşchi care se manifestă printr-o senzaţie de arsură sau strângere a musculaturii. Aceasta este rezultatul rupturii fibrelor de la suprafaţa muşchilor, proces ce se întâmplă atunci când lucrezi intens muşchii respectivi, aceştia nefiind obişnuiţi cu un astfel de efort intens. Ideea este că şi atunci când nu faci febră, muschiul tot lucreaza şi asta se întâmplă pentru că odată ce acesta se acomodează cu ideea de efort, în timp capată rezistenţă şi totul va duce la dezvoltarea acestuia. Este ideal să-ţi lucrezi musculatura din mai multe unghiuri, iar asta înseamnă să diversifici exerciţiile. Febra musculară trece de la sine, aşa că dacă eşti începător este normal să ajungi în stadiul în care să ai febră musculară, cu siguranţă nu o sa te omoare, ci din contră te va face mai puternic/ă.
Dacă mănânci mai puţin nu ai să slăbeşti! Florin Neby îţi spune de ce!

Mănânc mai puţine mese ca să slăbesc!

Mai puţine mese înseamnă un aport de nutrienţi mai mic adus în corp mai ales dacă ai două alimente în farfurie, iar acest lucru atrage după sine scăderea masei musculare.Chiar dacă vei merge la sală şi în acelaşi timp reduci mesele şi totodată cantitatea per porţie încât să ajungi la sub 1000 de calorii pe zi, tot acel aspect de piele căzută vei avea. Pielea nu se va contura pe muşchi, pentru că aceştia neputând avea tonus din cauza lipsei nutrienţilor, nu vor putea căpăta volum. Cu alte cuvinte trebuie să creşti numărul  de mese mai ales dacă te antrenezi des, astfel încât să nu intervină senzaţia de foame, dar nici să nu te simţi plin/ă.Fii atent/ă la ceea ce mănânci şi cum asociezi alimentele, astfel încât să ajuţi organismul să-şi poata păstra masa musculară dar în acelasi timp să începi să subţiezi stratul de grăsime. Ce înseamnă asta, mai ales în sezonul de toamna? Mai multă proteină, animală sau vegetală, grăsime animală sau vegetală, iar nivelul de carbohidraţi (fructe, cereale, zahăr etc).
Dacă vrei să slăbeşti cu ajutorul lui Neby, aceasta a lansat www.neby.ro, un site unde ai să găseşti toate informaţiile necesare şi un pachet video cu exerciţii de făcut acasă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter