Foto: femeia de 340 de kilograme şi iubitul ei. Vezi cum arată împreună!

De Erika Chivu, pe

Drept dovadă că există un suflet pereche pentru oricine, femeia care şi-a propus să devină cel mai gras om din lume a anunţat că s-a logodit. Iubitul ei este bucătar şi adoră să-i gătească.
La 33 de ani, Susanne Eman cântăreşte 240 de kilograme, dar visul ei este să ajungă la peste 700 de kilograme pentru a fi cel mai gras om care a trăit vreodată. Deşi visul ei este destul de controversat, iată că Susanne a găsit pe cineva care o înţelege şi o sprijină. Parker Clack, viitorul ei soţ, are 35 de ani şi este bucătar.
“Suntem perechea perfectă. Mie îmi place să mănânc, iar lui îi place să gătească”, spune Susanne, care şi-a cunoscut iubitul pe internet şi s-a mutat cu el după numai câteva luni de relaţie.
Femeie grasa
“Îmi doresc în continuare să fiu cel mai gras om din lume, iar pe Parker nu îl deranjează. Îi plac femeile mai grăsuţe şi vede cât de fericită sunt atunci când mănânc. Cu siguranţă că m-a atras şi talentul lui de bucătar. Cum aş putea să rezist unui bărbat care găteşte atât de bine?”, mai spune femeia care adoră să mănânce spaghetti bolognese gătite de iubitul ei.
La rândul lui, bărbatul spune că îi plac femeile cu forme, pentru că sunt mai feminine. El povesteşte că găteşte munţi de omletă cu şuncă şi cartofi prăjiţi, dar face şi câte o salată pentru Susanne ca să fie sigur că mănâncă şi ceva sănătos. În plus, o încurajează să facă mişcare, iar de când sunt împreună femeia s-a apucat de înot.
Femeie grasa
Chiar şi aşa, medicii au avertizat-o că viaţa ei este în pericol din cauza obezităţii. Fosta deţinătoare a recordului de cea mai grasă femeie, Carol Ann Yager, a murit în 1994, având 544 de kilograme. Grăsimea i-a venit de hac, provocându-i o insuficienţa renală care a ucis-o.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter