Cum să faci sport eficient, ca să se vadă rezultate! Sfaturi de la Neby

De Unica.ro, pe

Dacă faci sport, dar rezultatele nu apar, cel mai probabil este de vină adaptarea corpului tau la greutatile cu care lucrezi, la alimentaţia pe care obişnuieşti să o ai în fiecare zi, la aceleaşi exerciţii sau acelaşi tip de antrenament pe care il faci de fiecare dată.Pentru asta trebuie sa faci anumite schimbări.

Cum faci sport eficient

Alimentaţia este principalul factor din cauza căruia nu se văd rezultate.Se obişnuieşte să se mănânce cereale, carne de pui, salată şi fructe zilnic şi oamenii vor să rezultate în continuare până ajung la greutatea sau forma ideală.Acest lucru nu prea este posibil decât dacă te înfometezi, lucru care, din păcate, este din ce în ce mai practicat.Nu, pentru a ajunge la corpul la care ai visat trebuie să ai schimbări în permanenţă, să mănânci atat peşte, fructe de mare, să consumi pui cât şi curcan, să ai în alimentaţie carne de vita, vânat daca se poate şi bineînţeles, organe. Lactatele trebuie să fie parte din meniul tau zilnic, iar fructele şi legumele din care îţi faci salata trebuie să fie de sezon.Nu uitam de leguminoase pentru a aduce şi proteina vegetală în corp (mazăre, fasole, năut, soia mai rar) dar şi grăsimile vegetale asa cum sunt seminţele şi nucile. Meniul variat este cheia!
Cum să faci sport eficient, ca să se vadă rezultate! Sfaturi de la Neby

Dacă vrei ca rezultatele să continue să apară după o perioadă de stagnare, este clar că trebuie să fii mai organizat/ă, să ai mai multa eficienţă în sala prin mărirea intensităţii în antrenament sau schimbarea lui din unul cu greutăţi în unul de bodyweight sau de postură, dar şi să te odihneşti cât de mult îţi permite timpul. Aşadar, şi în materie de exerciţii diversitatea e cheia! Roagă-ţi antrenorul personal să îţi propună un set de exerciţii diferite de ce lucrai până acum şi vei observa schimbarea!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter