Doctor Oz: De ce te doare vaginul după ce faci sex

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:35

Multe femei se confruntă cu această problemă neplăcută şi gradul de disconfort diferă. Află de la Doctor Oz de ce te doare vaginul după ce faci sex.

Cauzele durerilor vaginale după actul sexual

Vaginul unei femei poate să doară după o partidă de sex din mai multe cauze: lubrifiere insuficientă, grabă prea mare şi sărit peste preludiu, infecţii bacteriene sau candidoză, sau chiar şi un nivel scăzut de estrogen.
Dacă sexul este ceva nou pentru tine, sau dacă nu ai mai avut contacte intime de mult timp, durerea vaginală poate fi doar uns emn al corpului care s-a dezobişnuit (sau abia acum se obişnuieşte) cu o nouă activitate.
Graba poate fi o altă cauză pentru care vaginul doare după sex. Multe cupluri pasionale sar peste preludiu, iar mulţi bărbaţi nu ştiu cât de importantă este lubrifierea pentru ca plăcerea să fie prezentă în ambele tabere.

Ce poţi să faci ca să scapi de vagin dureros după sex

Preludiul rezolvă durerile vaginale în majoritatea cazurilor de dureri vaginale de după contact intim.
Stimularea clitoridiană poate, fi, de asemenea, un ajutor în cazul unora dintre femeile care suferă de astfel de dureri după sex, potrivit doctorului Mehmet Oz.
Regula de bază a preludiului spune că orice organism are nevoie de circa 20 de minute ca să se creeze o conexiune minte-corp în timpul actului sexual.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter