Cum să ai picioare sexy şi tonifiate cu Richmond Bachia. Top 3 exerciţii

De Diana Zagrean, pe

Antrenorii de la Fitness Scandinavia ne vor arăta astăzi cum să ne tonifiem picioarele, pentru o siluetă mai suplă de sărbători.
Richmond Bachia propune trei noi serii de exerciţii pentru muşchii gambelor, coapselor şi feselor, care vor subţia silueta şi vor arde grăsimile nedorite.
Citeşte şi despre cum să ai un abdomen de fier şi să dai jos burta cu Richmond Bachia.
Primul exerciţiu combină mai multe tipuri de mişcări şi antrenează aproape toate grupele de muşchi din corp, dar se concentrează pe coapse şi gambe.
Exerciţiul constă în mai multe rostogoliri, flotări şi ridicări de pe saltea, urmate de o fandare şi genuflexiune. Mişcările se repetă de trei ori.
Citeşte şi despre cum să ai braţe puternice cu Richmond Bachia
Cel de-al doilea exerciţiu este o combinaţie de flotări şi fandări, care lucrează la maxim muşchii gambelor, ai coapselor şi fesierii. După încheierea seriei de trei exerciţii veţi face un nou tip de genuflexiuni, cu braţele încrucişate pe piept şi spatele drept.
Citeşte şi despre Cum să scapi de aripioare cu Richmond Bachia
Ultimul exerciţiu din această serie destinată tonifierii părţii inferioare a corpului, pentru nişte picioare sexy, fără celulită, fără vergeturi şi fără grăsime inestetică se aseamănă mult cu o sesiune de stretching.

Împreună cu o dietă echilibrată, aceste serii de exerciţii te vor ajuta să slăbeşti sau să te menţii de sărbători.
Citeşte şi restul blogului de fitness Unica.ro: Fii in forma maxima de sarbatori şi învaţă noi exerciţii de la antrenorii Fitness Scandinavia.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter