Video: Top 5 melodii care te aduc la orgasm

De Stela Moisescu, pe

Orice femeie are nevoie de o ambianţă erotică pentru a urca pe culmile plăcerii… mai sus şi mai sus. Următoare 5 melodii promit să te aducă în extaz, dar pe căi diferite.

Ascultă melodia potrivită stării tale de spirit, şi vei atinge un orgasm exact pe gustul tău!

Orgasmul romantic: „Time between us” – Ryan Farish

Ryan Farish este un artist desăvârşit, foarte apreciat de către ascultătorii de muzică ambientală. Melodia „Time between us” este una din numeroasele creaţii romantice ale artistului. Poate că ar fi fost mai indicată, pentru un orgasm tandru şi romantic, o baladă cu versuri de dragoste… Instrumentalul compus de Farish îţi transmite însă cu fiecare vibraţie instinctul de a oferi şi de a primi iubire. Aşa că versurile sunt de prisos. Lasă-te cuprinsă de vraja acestei melodii în braţele iubitului tău!

Orgasmul spiritual: „Wait till you see him” (Emotional Remix) – Ella Fitzgerald

Orgasmul spiritual este cel pe care îl trăieşti în primul rând cu sufletul. Pentru un orgasm atât de sublim ai nevoie de bărbatul potrivit şi de… melodia potrivită. „Wait till you see him” promite să te facă să te simţi o femeie senzuală, pregătită total pentru un orgasm puternic emoţional.

Orgasmul rapid: „Unfinished Sympathy” Massive Attack

În cazul în care nu ai mult timp la dispoziţie şi începi o partidă de sex pe fugă, nu uita să dai play la această melodie. Sound-ul ambiental îţi dă o stare de bine, iar ritmul antrenant te energizează pe loc. Cu mintea relaxată şi trupul plin de energie, orgasmul te va lovi ca un fulger, repede şi intens!

Orgasmul pasional: „Bathwater” – No Doubt

Se zvoneşte că trupa No Doubt s-ar reuni, iar până la un nou single nu ne rămâne decât să răscolim printre amintiri… Melodia”Bathwater” este vulcanică şi îţi va aduce un orgasm de proporţii. Dă volumul la maxim şi desfăşoară-te pe ritmurile pasionale!

Orgasmul suprem: „Saltwater „- Chicane

Vrei un orgasm pur şi simplu cutremurător, pe care să îl simţi în tot corpul? Asigură-te că apeşi butonul repeat şi că ai mai mult timp la dispoziţie. Melodia „Saltwater ” îţi oferă ritmuri variate care te urcă pe culmile plăcerii, dar îţi oferă şi momente de răgaz. Astfel, vei acumula din ce în ce mai multă tensiune sexuală, iar când vei avea orgasm, într-un final, extazul va fi sublim!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter