Află 10 trucuri pentru un preludiu perfect!

De Raluca Cristea, pe

Preludiul… cel mai important element al unei partide de sex reuşite! Află 10 trucuri pentru un preludiu perfect!

În plus, o mare parte dintre aceste trucuri aparţin sexului tantric!

Luaţi cina şi degustaţi un vin bun

Degustaţi plăcerea unei conversaţii într-un cadru intim dar şi un vin vechi, roşu, alături de o cină uşoară. Priveşte-l în ochi şi acordă-i toată atenţia ta. Dacă se poate, alegeţi preparate afrodisiace (scoici, sparanghel, icre negre, icre roşii).

Sărutaţi-vă…oricât şi oricum!

Nu vă limitaţi doar la buze! Sărutaţi-vă reciproc gâtul, urechile, pieptul, coapsele şi orice altă zonă erogenă!

Nu uitaţi de mângâieri!

Atât bărbaţilor cât şi femeilor le plac mângăierile uşoare, puţin apăsate cu vârful degetelor, oriunde pe zonele erogene, dar mai ales pe spate şi prin păr.

Şoapte

Nu contează ce anume îi şopteşti, important este să o faci cum trebuie, adică să sufli uşor aer pe lobul urechii în timp ce îi vorbeşti.

Comunică!

Alternează simplele gesturi cu complimente şi cu actul de comunicare în sine, prin care îi spui ce ai vrea să faceţi împreună. Dacă vă place, vorbiţi murdar!

Atingeri aparent accidentale

Trece-ţi degetele sau palma, aparent din greşeală, pe gâtul lui, pe piept sau prin păr. Acelaşi efect îl vei provoca şi dacă îţi treci mâinile prin păr sau dacă pare ca îţi examinezi discret şi feminin o anumită parte a corpului
Eşarfe

Întreabă-l dacă i-ar plăcea să îl legi la ochi sau de mâini. Dacă ţi-ar plăcea să te surprindă în timp ce nu vezi nimic, legată fiind cu o eşarfă fină, spune-i! Te asigur că îl va excita!

Fără gheaţă nu e viaţă!

Dacă aveţi câteva cuburi de gheaţă la îndemână, jocul va deveni şi mai interesant. Plimbă-le pe pieptul lui, dar nu mai jos de buric, căci poţi anula erecţia. Efectul este exploziv dacă partenerul plimbă un cub de gheaţă pe sfârcurile tale.

Tandreţe în public

Când sunteţi în locuri aglomerate, bagă-ţi mâna pe sub sacoul lui sau pune-i mâna pe fese. La fel, îi poţi pune mâna pe fesele tale sau pe spate, semn că îl vrei. Nu uita că preludiul este de preferat să înceapă cu mult înainte de actul sexual în sine, aceasta fiind una din regulile principale ale sexului tantric!

Plăcerea orală

Ultimul truc, însă în niciun caz cel din urma! Foloseşte-ţi degetele, limba şi materiale cum sunt pielea întoarsă sau mătasea pentru a atinge pieptul, şoldurile şi penisul partenerului. Acelaşi lucru îl poate face şi el cu zonele tale erogene, mai ales sânii şi fesele.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter