Foto: tipuri de femei care incită bărbaţii de la prima vedere

De Stela Moisescu, pe

Mulţi bărbaţi îşi exprimă repulsia pentru femeile cu un aspect vulgar şi nu se feresc să le apostrofeze verbal ori de câte ori le zăresc. Dacă vorbim de…
…  ce-l incită cu adevărat pe un bărbat la prima vedere, nu-ţi imagina vreo tipă siliconată, cu buze roz şi meşe blonde. Ca să-i atragi privirea şi să-l faci să nu-şi mai poată lua ochii de la tine, reţeta nu conţine nici haine sumare, nici machiaj strident.

În continuare vezi în imagini tipurile de femei care atrag imediat privirea unui bărbat şi o ţin aţintită asupra lor la infinit! Vorbim de calităţi feminine şi sexy pe care trebuie să ţi le pui şi tu în valoare, dacă vrei ca iubitul tău să fie vrăjit ori de câte ori te vede.

Iată care sunt tipurile femei care incită bărbaţii la prima vedere!

Femeia cu un zâmbet sincer

Este simplu! Un zâmbet sincer nu numai că atrage imediat privirea, dar este şi molipsitor. Multe femei devin centrul atenţiei pentru că râd cu gura până la urechi şi nu-şi ascund entuziasmul. Desigur, zâmbetul trebuie însoţit de o dantură îngrijită şi nişte buze perfect hidratate.

Important este ca zâmbetul să fie unul sincer. Dacă zâmbeşti din complezenţă, experţii în limbajul trupului spun că muşchii feţei tale nu se vor anima cum trebuie. Doar atunci când ceva îţi provoacă o reacţie emoţională, zâmbetul îţi antrenează toţi muşchii feţei. Aşa că nu zâmbi doar ca să dai bine, pentru că vei părea falsă în ochii lui.

Foto: tipuri de femei care incită bărbaţii de la prima vedere

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter