Sex senzaţional: Top 5 locuri inedite pentru o partidă de neuitat

De Ileana Voicu Ghinea, pe
Sex

Cine spune că patul, cada sau, cel mult masa din bucătărie, sunt cele mai potrivite locuri pentru a face sex?
Sunt, poate, cele mai folosite, dar ce te faci când te plictiseşti. Ei bine, cei de la Shine.com au făcut o listă cu cele mai ciudate, nebuneşti, neaşteptate, ieşite din comun locuri în care ţi-ai putea invita iubitul pentru o partidă de sex fără limite.

Iată care sunt cele mai tari 5 exemple:

1. Într-un spital

Sigur, nu este chiar cel mai potrivit loc unde ai putea face sex, însă, cu siguranţa, poate fi cel mai incitant. Chiar dacă este aglomerat, spitalul este locul în care există şanse minime să fiţi prinşi în focul acţiunii. Acolo oamenii sunt preocupaţi cu altceva, nu vânează nebunii cu hormonii în alertă.

2. În faţa unei ferestre larg deschisă

Îţi place să o faci cu public? Dacă da, uită de rolurile în filme porno şi încearcă o partidă de sex în faţa unui geam larg deschis. Ai grijă, însă, la pietre.

3. La o nuntă

Un loc încărcat de romantism poate fi mediul perfect ca să-i arăţi iubitului cât de mare este dragostea pe care i-o porţi. Fă-ţi curaj şi ia atitudine. Răpeşte-l şi pune-ţi în aplicare cele mai ascunse dorinţe sexuale.

4. Sub pat

Sigur, este un loc la care nu se gândeşte prea multă lume însă, cei care l-au folosit spun că este super incitant. Puţin spaţiu, apropiere maximă, hormoni şi gata, partida de sex perfectă.

5. Pe motocicletă

O idee pentru pasionaţi, dar tot o idee rămâne. Se ştie clar că persoanele nebune după motociclism sunt pasionali, curajoşi, dispuşi la orice ca să-şi satisfacă dorinţele. Ce poate fi mai competitiv pentru ei decât o partidă de sex pe motor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter