SEX: Ce e mereu corect? Ce e mereu greşit?

De Revista JOY, pe
Sex

Crezi că nu există lucruri „corecte“ sau „greşite“ când vine vorba de sex?
Te înşeli! Sexologul Anne West îţi dezvăluie motivele pentru care ar trebui să uiţi de frişcă şi gheaţă, să renunţi la anumite tehnici şi să fii presentă în pat – nu doar fizic, ci şi emoţional!

AŞA E CORECT!
DOAR EU! Pulsul  bărbaţilor creşte automat la vederea fustelor scurte, a cizmelor înalte şi a părului lung. Asta e vestea proastă! Vestea bună: motivele pentru care un bărbat admiră sau iubeşte o femeie nu sunt de natură strict vizuală. La fel de apreciate sunt umorul, încrederea, loialitatea şi buna comunicare. |n ceea ce priveşte sexualitatea însă, cel mai important lucru e autenticitatea. Bărbaţii vor ca femeia să-şi dezvăluie, în pat, faţetele personalităţii ei – nu să joace o piesă de teatru despre care au auzit că „impresionează“. Magia sexului bun provine din emoţii, nu din tehnică. Contează să râzi, să plângi, să fii prezentă, să-ţi exprimi liber fetişurile (dacă e cazul), să poţi să domini şi să te laşi dominată. O adevărată „expertă“ e mereu atentă la emoţiile pe care le transmite bărbatului, dar se arată şi receptivă la semnalele lui.

EVOLUŢIE PRIN KNOW-HOW
Fiecare persoană ar trebui să stă-pânească un „repertoriu“ de bază. După 26 de ani de viaţă sexuală, iată un top cinci al celor mai bune trucuri pentru partide de sex cu adevărat bune: 1. Cu cât mai umed, cu atât mai bine. Fie că e vorba de sex oral, de un duş în doi sau de un masaj cu uleiuri, principiul e acelaşi: wet, wet, wet!  2. Lucrurile cu adevărat importante trebuie făcute pe îndelete, iar unul dintre acestea este, categoric, preludiul. Fără grabă, fără agitaţie – încet e mai sexy.  3. Ladies first – oral, prin stimulare sau chiar în timpul actului sexual, orgasmul femeii se află pe primul plan. 4. Contact vizual. Extazul ia naştere în momentul în care îţi vezi reflexia în ochii celuilalt. E un soi de comunicare mută, mai grăitoare decât cea clasică!  5. Lu mina lumânărilor. Clişeu, dar adevărat. Funcţionează mereu.

SECRETUL FRUMUSEŢII: DRAGOSTEA
Ce face o femeie frumoasă: dragostea, zâmbetele, orgasmele şi strălucirea aceea de după. Iar pentru cele care sunt nemulţumite de burtica lor prea „pufoasă“ – să se întindă pe spate si să depărteze picioarele!

NU POŢI AVEA NICIODAT~ PREA MULTE ORGASME

Foarte puţini tineri cunosc atât de bine „funcţiile“ corpului feminin. Cei mai mulţi sunt preocupaţi în primul rând de tehnica lor. E drept, sexul cu ei poate fi satisfăcător din punct de ve-dere fizic, dar banal. Totuşi, ar fi complet absurd să te mulţu-meşti cu atât. Până la urmă, cine nu ştie, învaţă! Acceptă provocarea de a „preda“ cursuri de sex, ademenindu-l încet în planul tău „didactic“. Dă-i de înţeles că, deşi ajungi de fiecare dată la orgasm, nu ţi-ar strica… mai multe! Apoi, arată-i calea către „sursa“ plăcerii – clitorisul. Există o mulţime de metode prin care poţi stimula clitorisul, pornind de la jocul cu degetele şi terminând cu vibratoare special concepute. Bineînţeles, nimic nu se compară cu un sex oral bine făcut, aşa că rezervă-i o lecţie specială! 

Citeşte mai multe în revista Joy, ediţia de mai, care se află acum la chioşcuri!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter