Sex: Cele mai scumpe metode de masturbare

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 16:11
Sex

Să zicem că ai deţine suma de 10.000 de euro. Nu este o sumă imensă, dar nici aşa de uşor de obţinut. Pe ce ai cheltui banii aceştia? O maşină nouă? Un avans la un apartament? Jucării sexuale? Iată pe ce au dat banii unii oameni…
Vibrator
Dacă un vibrator placat cu aur sună prea kitschos pentru tine, atunci ce ai spune de unul mai… „artistic”? Are forma unui trabuc metalic, are gravate versurile unei melodii ale lui David Stewart şi este încrustat cu diamante negre. Dacă nu te satisface, atunci poţi foarte bine să-l porţi la gât, pe post de bijuterie, nu?
Păpuşă
Deja păpuşile gonflabile sunt de domeniul trecutului. Acum la modă sunt cele care seamănă tot mai bine cu femeile adevărate şi chiar se mişcă – adică sunt roboţi. Un producător din Italia le face la comandă, dar ai putea scoate din buzunar şi 40.000 de euro.
Sex: Cele mai scumpe metode de masturbare
Dop anal din aur
Ce îşi mai poate cumpăra un bărbat care are deja tot ce şi-ar putea dori într-o viaţă de om? Ei bine, el a mai cerut ceva: un obiect elegant, de lux, pentru plăcerea lui sexuală. Astfel, un dop anal a fost creat în mod special pentru el, din aur masiv de 24 de karate. Obiectul a fost denumit simplu „Earl”.
Adevărat sau fals? Bărbaţii vor o iubită fără simţul umorului
Sex: Cele mai scumpe metode de masturbare
„Gâdilător”
Cine nu ar vrea să ducă preludiul un pas mai departe şi să se ajute de un „gâdilător” în valoare de 2.500 de dolari? Culmea este că există destui oameni care chiar cumpără obiectul, care este doar o pană de struţ cu coada îmbrăcată în argint.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter