Sex: Jocuri… pentru oamenii mari

De Lumea Femeilor, pe
Sex

Erotismul nu mai este punctul forte al relaţiei voastre. Vă petreceţi timpul liber cu -copiii, poate chiar cu nepoţii şi nu ştiţi de câtă vreme nu aţi mai petrecut o seară romantică în doi…
Scenariile ce urmează pot părea amuzante, chiar caraghioase la început dar, puse în practică, au efecte garantate

Jocul cadânei

Roagă-ţi partenerul să aibă încredere în tine. Creează o atmosferă romantică în dormitor, cu lumini difuze, muzică ambientală şi lumânări parfumate. Îmbracă-te cu o lenjerie în care te simţi sexy şi “imobilizează-ţi” partenerul în pat. Ia o eşarfă vaporoasă şi dansează pentru el, senzual, provocator, incendiar. Mişcă-ţi amplu bazinul şi învăluie-te cu eşarfa. Apoi leagă-l la ochi şi joacă-te cu buricele degetelor pe corpul lui gol. Pentru un plus de plăcere, poţi folosi şi o pană. Când simţi că este suficient de “încins”, dezleagă-l şi sărută-l cu pasiune. Din acest moment, nimic nu vă mai poate sta în cale…

Ghici cum te iubesc?

Leagă-l la ochi cu un şal de mătase, dezbracă-l şi porneşte jocul. Unge-te cu ulei aromat pe sâni, pe vârful degetelor, pe nas etc. şi mângâie-l pe gât, pe spate, pe umeri… Dacă ghiceşte cu ce parte a corpului tău l-ai mângâiat, acea parte devine cucerirea lui. Continuaţi până te “cucereşte” toată sau “predă-te”, când simţi că începe un “război” fierbinte.

Jocul stăpânei

Propune-i o seară în care să fie întru totul… al tău. Adică să facă tot ceea ce îi şopteşti. Intraţi în pat şi ghidează-l către cele mai arzătoare fantezii ale tale. Singura regulă este că nu are voie să se împotrivească. Îi poţi spune cum să te atingă, unde şi cât de intens. Jocul va fi condus şi de el, într-o altă seară, aşa că nu trebuie să te inhibe gândul că ar putea avea o reacţie ciudată. Dacă asta te ajută, lasă-l pe el să fie primul. Fiecare bărbat are fantezii sexuale, iar dacă ele se vor concretiza cu tine, relaţia voastră devine – sau rămâne – indestructibilă. Cu siguranţă imaginaţia lui te va surprinde şi îţi va da mai mult curaj.

UN PAHAR DE VIN ŞI UNUL DE… VORBĂ

Nu ţi s-a întâmplat niciodată să fii în pat cu el, să te simţi foarte bine, dar să nu ştii ce să îi spui? Asta înseamnă că (nici acum) nu eşti întru totul deschisă faţă de el. Este timpul pentru un joc care nu necesită atingeri. Aşază două scaune spate în spate, umple două pahare cu vin roşu şi porniţi discuţia. Imaginaţi-vă că sunteţi în pat şi traduceţi în cuvinte exact parcursul unei partide de amor. Foarte excitant, acest joc vă va ajuta să treceţi peste bariera cuvintelor, iar data viitoare când veţi face dragoste nu îţi va mai fi atât de greu să-i spui ce anume îţi produce plăcere şi ce nu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter