Sex: Ştiai că masturbarea e atât de sănătoasă? Vezi ce beneficii îţi aduce

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:39
Sex

Autostimularea este un subiect rareori discutat, iar masturbarea feminină este cu atât mai puţin vorbit. Cu toate acestea, un studiu al cercetătorilor din Marea Britanie a arătat că 90% dintre femei se masturbează, însă nici jumătate din ele nu vor să vorbească despre acest subiect.
Sexul cu propria persoană nu face decât să îţi aducă o stare plăcută, să te echilibreze din punct de vedere emoţional, să-ţi îmbunătăţească viaţa sexuală şi chiar să-ţi îmbunătăţească sănătatea. Iată ce beneficii îţi aduce masturbarea:
Somn mai bun
Poţi uita de insomnii, pentru că masturbarea poate fi numită un sedativ natural. Endorfinele care se eliberează în organismul tău atunci când ajungi la orgasm îţi uşurează durerile fizice, te relaxează şi te ajută să adormi mai uşor. Ba chiar, spun specialiştii, somnul poate fi mai odihnitor dacă te masturbezi înainte de culcare.
Dragoste: Ce fac cuplurile când se plictisesc de sex?
Întăreşte muşchii
Atunci când te masturbezi îţi foloseşti muşchii pelvini şi cei anali. Întărirea peretelui pelvin duce la o viaţă sexuală mai împlinită şi, în acelaşi timp, reduce riscul incontinenţei urinare, spun oamenii de ştiinţă de la Planned Parenthood (o asociaţie americană care se ocupă cu sănătatea sexuală).

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter