Ce nu ştiai despre orgasmul masculin

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:18
Sex

Orgasmul masculin nu este acelaşi lucru cu ejacularea şi nici nu are loc atât de des pe cât şi-ar dori. Un bărbat este capabil să aibă orgasm, fără să ejaculeze în acelaşi timp – cu toate că un procent mic de bărbaţi reuşesc să aibă orgasm înainte de ejaculare. Citeşte mai departe şi alte lucruri legate de acest subiect:

Lichidul seminal masculin e mai rapid ca un atlet

Când este ejaculată prima oară, sperma atinge o viteză de aproximativ 45 de kilometri pe oră, adică o viteză relativ egală cu cea a olimpicului Usain Bolt. El este un sportiv de origine jamaicană despre care se crede că ar fi cea mai rapidă persoană din lume, cu numeroase recorduri internaţionale doborâte şi nu mai puţin de şase medalii de aur câştigate consecutiv la Jocurile Olimpice.

Timpul mediu al unei partide de sex

Cei mai mulţi bărbaţi din lume nu rezistă foarte mult în pat, ci timpul mediu al unei partide de sex este de şapte minute. Adică un bărbat are în general nevoie de şapte minute de când se excită şi până ejaculează.

Orgasmul masculin este scurt

Comparativ cu orgasmul unei femei, plăcerea resimţită de un bărbat durează mult mai puţin. Dacă climaxul unei femei poate ţine în jur de 20 de secunde – arată un studiu – cel al bărbatului abia trece de 10 secunde. Pe de altă parte, doar 50% dintre femei pot ajunge la orgasm, în timp ce peste 70% bărbaţi se pot bucura de această plăcere.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter