5 lucruri pe care nu le știai despre masturbare

De Mia, pe Ultimul update Marți, 12 mai 2015, 18:03
Sex

Dacă bărbații sunt deschiși când vine vorba de discuții despre auto-satisfacere, femeile nu vorbesc la fel de mult. Află și tu câteva lucruri pe care nu le știai despre masturbarea la femei.

Femeile se masturbează mai des decât ai crede

Nu te gândi că tu ești altfel dacă faci asta de două-trei ori pe săptămână. Află că nu ești singura care se autostimulează și nici măcar nu este des. Mai mult de 60% dintre femei se masturbează de două sau trei ori pe săptămână, iar alte 10% fac acest lucru în fiecare zi, arată unele studii.

Unele femei pot ajunge la orgasm doar cu ajutorul minții

Adică ele, norocoasele, nu au nevoie să se și atingă sau să folosească un vibrator pentru a ajunge la orgasm, ci pot doar să își facă în minte anumite imagini excitante, care să le ducă pe culmile plăcerii și până la final. Mai mult de atât, femeile care pot face acest lucru nu au orgasme mai slabe, ci sunt de aceeași intensitate cu cele la care pot ajunge dacă se folosesc de degete, spre exemplu.

Și animalele femele se masturbează

Femeile nu sunt singurele ființe de sex feminin care se auto-satisfac. Ci oamenii de știință au descoperit că și animalele femele fac acest lucru, din pură plăcere sexuală. De exemplu, iepele se mângâie de garduri, păsările de crenguțe, iar unele maimuțe se folosesc de bețe.

Dormi mai bine dacă te masturbezi

Este o „activitate” foarte relaxantă, iar dacă probleme cu somnul adesea, poți încerca acest lucru. Autostimularea și orgasmul ajută multe femei să doarmă mai bine de sute de ani.

Prima documentare istorică a masturbării

Da, există și așa ceva! Prima astfel de documentare – o reprezentație a unei femei care se masturba – datează din anul 4 înainte de Hristos. Aceasta a fost descoperită într-un templu din Malta și a fost numită Hagar Qim.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter