Sex: Cum scapi de complexe în dormitor?

De Lumea Femeilor, pe

Multe probleme în cuplu sunt cauzate de o viaţă sexuală plictisitoare şi nesatisfăcătoare! Uită de inhibiţii şi dă un alt ritm orelor petrecute cu partenerul tău în intimitate!
Se întâmplă uneori să-i consideri pe alţii responsabili pentru problemele tale? În cazul în care nu eşti satisfăcută de viaţa ta sexuală, asumă-ţi partea devină şi ia măsuri. Oricare ar fi cauzele, cu imaginaţie şi fără prejudecăţi, vei aduce pasiunea în dormitor. Un studiu publicat în Marea Britanie dezvăluie că 75% dintre femeile intervievate care nu fac sex au drept motiv faptul că nu le place cum arată dezbrăcate. Un semn alarmant, care ne spune, de fapt, că, pentru o viaţă sexuală activă, trebuie să fii echilibrată cu tine însăţi.

Planul de atac

Nu există nimic interzis între tine şi partenerul tău. Acceptă-ţi trupul aşa cum este şi pune-ţi în valoare atuurile. Sexul cu lumina stinsă, o dată pe săptămână, trebuie dat uitării. Ai nevoie de puţină adrenalină în viaţa ta. În dormitor, aceasta se obţine dacă eşti dezinhibată şi îi transmiţi şi lui această stare. Poate ţi se pare că nu mai e nimic nou de spus şi de făcut pe acest plan, dar tocmai aici te înşeli. Pentru a alunga rutina, e nevoie să inventezi tot timpul jocuri şi situaţii noi în intimitate. Cu cât vei fi mai inovatoare, cu atât vei fi mai nerăbdătoare să-ţi pui în practică fanteziile.

STRATEGII ÎN DOI

► Ţi se pare că toată povestea cu lenjeria intimă sexy este doar o legendă? Dimpotrivă, te vei simţi extrem de atrăgătoare şi îţi vei pune trupul în valoare.
► Poate că nici el nu mai arată ca la 20 de ani, dar nu-i atrage atenţia. Încurajează-l şi fă-l să se simtă în largul lui. Nu vei regreta şi vei avea parte de pasiune fără limite.
► Nu poţi crea în fiecare seară o atmosferă romantică dar, din când, câteva lumânărele şi un pic de vin bun vor face minuni. Rezervă-ţi timp pentru intimitate, lasă-te în voia simţurilor şi nu te mai gândi la ce mai ai de făcut prin casă.
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter